Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har mange eggehviter til overs, og har tenkt å lage flere små pavlova bunner av dem. Men hva pleier dere ha oppå?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Enten krem og ferske bær (jordbær, blåbær og bringebær) eller (krem og) lemon curd. Det siste egentlig kun dersom jeg ikke har råd/finner ferske bær. Uansett: det må være solid både på den friske og syrlige smakssiden fordi bunnen er tirsøt. 

Anonymkode: e211b...7af

AnonymBruker
Skrevet

Har på en blanding av vaniljekrem og pisket krem, bær og kandisert sitronskall på toppen.

Anonymkode: bd9e0...2d2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...