Tvist Skrevet 10. april 2016 #1 Skrevet 10. april 2016 Jeg har mange eggehviter til overs, og har tenkt å lage flere små pavlova bunner av dem. Men hva pleier dere ha oppå?
AnonymBruker Skrevet 11. april 2016 #2 Skrevet 11. april 2016 Enten krem og ferske bær (jordbær, blåbær og bringebær) eller (krem og) lemon curd. Det siste egentlig kun dersom jeg ikke har råd/finner ferske bær. Uansett: det må være solid både på den friske og syrlige smakssiden fordi bunnen er tirsøt. Anonymkode: e211b...7af
AnonymBruker Skrevet 11. april 2016 #3 Skrevet 11. april 2016 Har på en blanding av vaniljekrem og pisket krem, bær og kandisert sitronskall på toppen. Anonymkode: bd9e0...2d2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå