AnonymBruker Skrevet 10. april 2016 #21 Skrevet 10. april 2016 Jeg baker lavkarboknekkebrød med nøtter, kjerner og frø. Et par av disse med pålegg metter på en helt annen og mer tilfredstillende måte enn vanlig brød eller knekkebrød. Anonymkode: ab4ff...a84 1
Pringle Skrevet 10. april 2016 #22 Skrevet 10. april 2016 Hvis du er så glad i brød med pålegg at du ikke vil bytte ut pålegget, og heller ikke vil spise pålegget uten brød, er du egentlig ute etter å bytte ut brødet? Det finnes uhorvelig mange sorter brød, hvis du ønsker mer variasjon.
Freaky Fly Skrevet 10. april 2016 #23 Skrevet 10. april 2016 http://www.godt.no/#!/oppskrift/7276/glutenfrie-rundstykker-med-cottage-cheese-og-havre Jeg pleier å lage disse! Kjempegode. Bruker litt andre mål: 225 g mager cottage cheese 1 eggehvite 2 egg 140 g havregryn/mel (pleier å bruke litt over 100 g havremel og resten gryn. Evt kan du bare kjøre grynene i blender for å male de) 1-2 ts bakepulver litt salt Kjører egg og cottage cheese i blender før jeg blander med resten. Av denne røren får jeg 10 små/tynne rundstykker med 89 kcal per stk (6,6g protein, 9,3g karbohydrater, 2,5g fett)
drue Skrevet 11. april 2016 #24 Skrevet 11. april 2016 http://lyngstadernaering.no/2014/12/07/proteinvaffel-sandwich-lavfodmap/ Syns disse er ganske gode å ha pålegg på
AnonymBruker Skrevet 11. april 2016 #25 Skrevet 11. april 2016 Hva med bananbrød? Det er jo i utgangspunktet en kake men hvis du dropper alt sukkeret og erstatter 2/3 av hvetemelet med rug så blir det sunt og veldig, veldig godt! Anonymkode: 2480b...099
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå