Gå til innhold

Erstatninger for brød?


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg baker lavkarboknekkebrød med nøtter, kjerner og frø. Et par av disse med pålegg metter på en helt annen og mer tilfredstillende måte enn vanlig brød eller knekkebrød. 

Anonymkode: ab4ff...a84

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du er så glad i brød med pålegg at du ikke vil bytte ut pålegget, og heller ikke vil spise pålegget uten brød, er du egentlig ute etter å bytte ut brødet? Det finnes uhorvelig mange sorter brød, hvis du ønsker mer variasjon.

Skrevet

http://www.godt.no/#!/oppskrift/7276/glutenfrie-rundstykker-med-cottage-cheese-og-havre

Jeg pleier å lage disse! Kjempegode. Bruker litt andre mål:

225 g mager cottage cheese

1 eggehvite

2 egg

140 g havregryn/mel (pleier å bruke litt over 100 g havremel og resten gryn. Evt kan du bare kjøre grynene i blender for å male de)

1-2 ts bakepulver

litt salt

 

Kjører egg og cottage cheese i blender før jeg blander med resten. Av denne røren får jeg 10 små/tynne rundstykker med 89 kcal per stk (6,6g protein, 9,3g karbohydrater, 2,5g fett)

 

AnonymBruker
Skrevet

Hva med bananbrød? Det er jo i utgangspunktet en kake men hvis du dropper alt sukkeret og erstatter 2/3 av hvetemelet med rug så blir det sunt og veldig, veldig godt!

Anonymkode: 2480b...099

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...