AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #2 Skrevet 8. april 2016 Roastbiff, med remulade og sprøstekt løk Anonymkode: 850f1...a9f 6
stan Skrevet 8. april 2016 #3 Skrevet 8. april 2016 Sjømat,begynner med den. Gravet laks med tilbehør. Kreps. Pellede reker. Så hopper jeg over kjøttet, spiser litt ulike oster. Så går jeg amok i desserten. Særlig om det er kaker. 3
AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #4 Skrevet 8. april 2016 Røkelaks og eggerøre er en stor favoritt. Spiser også alltid oliven dersom det er tilgjengelig. Anonymkode: 291c4...8d3 4
AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #5 Skrevet 8. april 2016 Lefse med snøfrisk, spekemat og feks. ruccola. Anonymkode: fb4ab...f17 1
peppermyntete Skrevet 8. april 2016 #6 Skrevet 8. april 2016 Lefse med røkelaks og kremost, røkelaks og eggerøre, spekeskinke og potetsalat (MÅ være hjemmelaget, ikke sånn ekkel fra butikk/storkjøkken som bare smaker majones og fett), bacondadler er også himmelsk. Og focaccia med aioli!!! 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #8 Skrevet 8. april 2016 Waldorfsalat! Min venninnes mors hjemnelagede potetsalat med egg. Karbonader med sprøstekt løk. Grillet kylling. Eggerøre med røkelaks og spekemat. Godt brød og godt smør. Anonymkode: 9faa3...f5c 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #9 Skrevet 8. april 2016 Og pavlova er selvskreven del av kakene til dessert Anonymkode: 9faa3...f5c 4
Plexus Skrevet 8. april 2016 #10 Skrevet 8. april 2016 røkelaks, eggerøre, aioli, godt brød. Mmmm ble sulten 1
Smookiekins Skrevet 8. april 2016 #11 Skrevet 8. april 2016 13 minutter siden, peppermyntete skrev: Lefse med røkelaks og kremost, røkelaks og eggerøre, spekeskinke og potetsalat (MÅ være hjemmelaget, ikke sånn ekkel fra butikk/storkjøkken som bare smaker majones og fett), bacondadler er også himmelsk. Og focaccia med aioli!!! Mine favoritter også bortsett fra at jeg ikke er så nøye på potetsalaten!
Mischa Skrevet 9. april 2016 #12 Skrevet 9. april 2016 Waldorfsalat er en favoritt Ellers liker jeg gode pastasalater med pesto og f.eks. soltørket tomat eller lignende. Godt brød og smør er alltid godt! Røkelaks og eggerøre er også en slager for min del!
AnonymBruker Skrevet 9. april 2016 #13 Skrevet 9. april 2016 Spekeskinke og roastbiff. Anonymkode: 985ad...f44
Fredsmegleren Skrevet 9. april 2016 #14 Skrevet 9. april 2016 Foccacia (enten med pesto eller tomat), couscous eller quinoa salat, potetsalat, hummus, falafel, hvitløksbrød, pasta i sitron/olje 3
Frøken I Skrevet 9. april 2016 #15 Skrevet 9. april 2016 Spekemat, eggerøre, laks, salat, kyllingvinger, rosstbiff og remulade, gode rundstykker.
AnonymBruker Skrevet 9. april 2016 #17 Skrevet 9. april 2016 Reker med majones, røkelaks, roastbiff med potetsalat, frisk salat. Anonymkode: cb4be...fe2 1
AnonymBruker Skrevet 9. april 2016 #19 Skrevet 9. april 2016 Laks og eggerøre, ahh! Anonymkode: 7c447...430
udir Skrevet 12. april 2016 #20 Skrevet 12. april 2016 Varierte salater og sjømat. Aioli, hummus og andre kalde sauser/dipper.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå