Thomasine Skrevet 8. april 2016 #1 Skrevet 8. april 2016 Hei. Da har vi gått til anskaffelse av Raclette: Gleder oss masse til å bruke den. Har spist det noen ganger og nå vil vi ha noen tips om hva dere bruker av råvarer til. Fant noen tips her også: http://www.kjokkenutstyr.net/raclette-oppskrifter-tips/, men det er alltids fint med førstehånds tips fra brukeren!
Thomasine Skrevet 8. april 2016 Forfatter #2 Skrevet 8. april 2016 ...og gjerne tips om oster. Har prøvd å finne Racletteost, men det har de ikke på Kiwi eller Meny i alle fall.
AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #3 Skrevet 8. april 2016 44 minutter siden, Thomasine skrev: ...og gjerne tips om oster. Har prøvd å finne Racletteost, men det har de ikke på Kiwi eller Meny i alle fall. Port Salut eller Ridder er ganske godt. Anonymkode: 7d761...a6f 1
onyx Skrevet 8. april 2016 #4 Skrevet 8. april 2016 Klassisk tilbehør er kokte små (ny)poteter, pickles (små sylteagurker etc), sennep og nykvernet grov pepper. Jeg liker også ha en god salat til, cherrytomater, paprika, sopp (god på grillen), pølse (bratwurst), biffstrimler og ymse spekemat. I grunnen kan du ha det tilbehøret du liker, men det er jo først og fremst en ostefest, så ikke velg noe som overdøver hovedgjesten Gode raclettoster er jo å foretrekke, men jeg regner med du fint kan bruke all ost som smelter, men helst ikke blir trådete (ikke mozarella med andre ord).
AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #5 Skrevet 8. april 2016 Raclette er kjempegodt. Pleier å bruke ridderost eller port salut. Ellers steker vi kyllingfilet i småbiter, skinke, pølse, biffstrimler, løk, sopp osv. I tillegg har vi kokte poteter og salat Anonymkode: 9162e...74e
Thomasine Skrevet 8. april 2016 Forfatter #6 Skrevet 8. april 2016 Takk for tips. Tar i mot flere! Fikk tips om å legge noen pølse/kjøttbiter i skålene og evt annet og helle over litt vispa egg. Ble visst gode små omeletter.
Plexus Skrevet 8. april 2016 #7 Skrevet 8. april 2016 (endret) ÅHHH raclette! Du kan få tak i racletteost (står raclette på pakningen) i diverse ostedisker. Eller hvis du bor i Oslo, så finner du mye godt på fromagerie i Bogstadveien. Det er digg å spise raclette med sølvløk, pickles, mais, poteter, sopp og noe kjøtt. Jeg pleier av og til å krydre med paprikakrydder Endret 8. april 2016 av Plexus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå