AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #1 Skrevet 8. april 2016 Er det sant at i pølser, så blander de alt som er? Ink "understellet" til grisen?? :S Anonymkode: 7c3b3...795
stan Skrevet 8. april 2016 #2 Skrevet 8. april 2016 Det er vel det som kalles muk? Det er jo bare en blanding av fett og proteiner.
AnonymBruker Skrevet 8. april 2016 #3 Skrevet 8. april 2016 Jepp, det er kjøtt og havner i pølsa. MUK er vel hovedsaklig det som sitter fast på beina og blir tromla løs? Anonymkode: 126d0...106
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå