Gå til innhold

Tips til retter det blir gode rester av?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg jobber veldig variabelt, så noen dager har jeg haugevis med tid til å lage mat, andre dager har jeg knapt tid til å spise den. Tips til retter jeg kan lage store kvantum av som jeg kan ta frem når tiden er knapp? Jeg lager mye gryter/supper chilli con carne etc. men er litt lei. 

 

Elsker egentlig ovnsbakte grønnsaker, wok og sånt, men det blir veldig "soggy" dagen etter...

Anonymkode: 7a883...1dc

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes lasagne er god restemat. Jeg lager også ofte store gryter med pastasaus som jeg fryser ned i porsjoner og tar opp etter behov.  Ellers kan det jo være lurt å lage en haug med vårruller som du kan ta opp fra frysen de dagene du har lite tid, det går jo kjapt å woke noen grønnsaker til. :-) 

AnonymBruker
Skrevet

Mat med ris til - stekt ris dagen derpå

Mat med kokte poteter til - frittata, pytt-i-panne - samme med retter hvor man har kjøtt til overs

Alle typer gryteretter

Taco - tacosalat (hiv restene sammen, ferdig)

Lasagne, moussaka, makaronigrateng osv osv - bare å varme opp dagen derpå

Lag stor salat - bruk restene til hamburger, fiskeburger osv dagen derpå

 

Anonymkode: 36538...1ac

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...