Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg frøys ned 2 pk kyllingfilet på utløpsdato. Tok de opp idag, ei uke senere, og plasten bulte. Luktet litt med en gang jeg åpnet de, som all annen kjøttdeig. Luktet ingenting etterpå.

etter steking syns jeg at heg kan ane litt lukt, men det kan bare være meg som har sniffa ørten ganger. Skal bruke de i vårruller, noen spises idag, resetn fryses ned. 

Bør jeg bruke den? Er så i tvil. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du ikke kjente lukt du ikke vil spise, da du stekte dem, så er det bare å spise. Men, jeg hadde vært mer skeptisk til å gjenfryse stekt kjøttdeig som har vært frossen før.

Skrevet

Hadde nok ikke satset på å spise de.. 

Gjest Blondie65
Skrevet

Å fryse tilberedt mat fra allerede frossen ingrediens hadde jeg ikke gjort. 

AnonymBruker
Skrevet

Spiser ikke kylling, men har alltid gått bra å steke kjøtt- eller karbonadedeig som ble lagt i fryseren på utløpsdato, avkjøle raskt og fryse ned igjen når kjøttet er gjennomstekt.

Anonymkode: 0bee2...222

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...