Gå til innhold

HASTER! Pizzabunn som stekes først


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har en oppskrift på det? Eller er det bare vanlige bunner som stekes før fyllet?

Jeg var nemlig til middag hos en venninne som hadde laget opp 6-7 tynne bunner, ferdigstekte. Så bredte hun et tynt lag rød saus overfylte og lot gjesten ta på det de ville på hver sin pizza og så ble de stekte igjen. Oppskriften var en de hadde funnet fra en norsk mat-side.

Men når venninne dratt på ferie, jeg er pizzasulten og finner ikke oppskriften. Ringer det noen bjeller hos noen? Eller vet noen kanskje om noen sannsynlige nettsteder å lete på?

Mener å huske hun nevnte en eller annen kokk eller kjendis' navn i farten...?

Videoannonse
Annonse
Gjest Étoile
Skrevet

Tror det var lars Barmen eller noe sånt som hadde det i et program på tv. Jeg har prøvd med min vanlige oppskrift også, funket helt fint.

Skrevet

Når jeg steker min i ovnen med fyll så sveller kantene opp, mens hennes var tynne bunner. Hvordan blir dine? Og hvordan gjør du det? Kjevler dem tynnere enn vanlig? Hvor lenge forstekes de på og hvilken temperatur? *mase mase*

Gjest Étoile
Skrevet

Kjevle tynn tynn og prikke hull i med gaffel. Jeg steker dem på ca 200 grader i varmluftsovn i ca 5 min (ikke helt sikker, de skal ikke bli gyldne, ikke helt ferdigstekt altså). De blåser seg opp litt, men faller i sammen igjen nå de tas ut av ovnen.

Her er oppskriften jeg bruker:

4 dl mel

1,5 dl lunkent vann

15 g gjær

4ss olivenolje

1 ts salt

Har nemlig mistet den andre... Likte den ikke så godt anyway, tror det var litt for mye olje i den.

Etter at jeg har tatt på fyll steker jeg dem på 250 grader i ca 5 min, eller til den ser bra ut.

Skrevet

Genialt! Tusen takk, nå må jeg fly og bake pizza! :sikle:

Skrevet

Den pixxa oppskriften til Barmen er genial. For det første skal den stekes på veldig sterk varme (250 grader) og så kan den fryses til den skal brukes. Vi pleier å lage opp en hel haug og så innvitere på lag selv pizza som din vennine.

http://www.nrk.no/mat/1396746.html

her er oppskriften, både på pizzaen og på sausen

Skrevet
Den pixxa oppskriften til Barmen er genial. For det første skal den stekes på veldig sterk varme (250 grader) og så kan den fryses til den skal brukes. Vi pleier å lage opp en hel haug og så innvitere på lag selv pizza som din vennine.

http://www.nrk.no/mat/1396746.html

her er oppskriften, både på pizzaen og på sausen

Hm :) Har ofte tenkt at jeg skal prøve det der. Hva slags fyll bruker du? Barmen har jo mange gode forslag, men må si jeg liker å ha kjøtt på pizza. Gjerne skinke..

Skrevet

ALT :)

Vi steker opp kjøttdeig med tacokrydder, skjører opp peperoni og skinke. Har noen oster(mozzarella, parmasan, jarlsberg, norwegia) masse grønnsaker (sopp, tomater, paprika, mais). Man tar det man har i skapet, og hvis man har råd; kjøper det man ikke har, men har lyst på :)

Dette er alltid vellyket hjemme hos oss, med unntak av de som spiser for mye og som ligger med vondt i magen etter på (første gang tok vi bilde av veldig overfylte pizzaer, de bildene blir nå sendt rundt til skrekk og advarsel) er alle fornøyde.

Skrevet

Pizzaene ble kjempegode, og nå ligger det to porsjonspizzaer og en boks tomatsaus i fryseren til en kveld jeg er pizza-sulten og ikke gidder bake! Digg! Neste gang skal jeg doble oppskriften og ha flere klar i frysern.

Skrevet

Jamie Oliver forsteker vel også bunnene sine. De er kjempegode. Har fått masse skryt av de. Er med sirup i. Egentlig skulle det være honning, men det hadde jeg så da tok jeg sirup. NAM

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...