AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #1 Skrevet 31. mars 2016 Jeg er gravid og craver noe med tyttebærsyltetøy til, men trenger flere forslag til hva jeg kan spise med tyttebærsyltetøy. Litt tiltak å lage kjøttkaker, så har vurdert å kjøpe noen karbonader, koke poteter, grønnsaker og brun saus. Det frister ikke så veldig egentlig. Anonymkode: f30cf...820
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #2 Skrevet 31. mars 2016 Min kjæreste spiser tyttebærsyltetøy til mye rart. Pølser, lapskaus, frikkase, pytt i panne og helt sikkert mer som jeg har glemt. Anonymkode: 7757c...3c5 1
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #3 Skrevet 31. mars 2016 Kylling og gratinerte poteter, kjøtt med bruk saus, opp på leverpostei som peanøttbutter med druesyltetoy eller bare tyttebær på brød med smør. Anonymkode: 96b4d...26a
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #5 Skrevet 31. mars 2016 Syns cottage cheese er godt med tyttebærsyltetøy på.. Anonymkode: 41af7...365
Tekopper Skrevet 31. mars 2016 #6 Skrevet 31. mars 2016 Noen jeg kjenner spiser det med is, andre med hytteost og noen rett på brødskiva. Selv spiser jeg ikke det fordi det er vondt
Anglofil Skrevet 31. mars 2016 #7 Skrevet 31. mars 2016 I min familie er det helt vanlig å spise rørt tyttebær/tyttebærsyltetøy på brødskiva. Vi bruker det, foruten til kjøttkaker, også til f.eks pølser, lapskaus etc. Mvh Yvonne
Rumle Skrevet 31. mars 2016 #9 Skrevet 31. mars 2016 Til hjemmelagde kjøttkaker, selvsagt - og lignende type mat. Og til krumkaker med krem.
maya86 Skrevet 31. mars 2016 #10 Skrevet 31. mars 2016 Spiser tyttebær på alt fra brødskiver til det meste av middagsmat. Er veldig glad i tyttebær :D 1
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #11 Skrevet 31. mars 2016 - viltkjøtt (som rein, elg, hjort, etc), både til stek og til viltgryter - kjøttkaker - fiskekaker - lungemos Anonymkode: fa899...ba9 1
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #12 Skrevet 31. mars 2016 Bare til kjøtt kaker (eller karbonader) med masse brun saus. Men hver sin smak, antar jeg... Anonymkode: 7847b...73e
Gjest Badebuksa Skrevet 31. mars 2016 #14 Skrevet 31. mars 2016 Noen type steiker. Men jeg liker det ikke noe særlig.
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #15 Skrevet 31. mars 2016 Min far har tyttebær på havregrøten. Ellers er det godt med tyttebær på mye, har hatt tyttebær på hjemmelaget kebab og pizza Kylling og kalkun tipper jeg fungerer godt med tyttebær. Anonymkode: ddddd...c6f
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #16 Skrevet 31. mars 2016 Forskjellige typer stek, som lammestek osv. Og veldig mye av det som har brunsaus til. Og som alle andre her: Kjøttkaker. Anonymkode: c7343...2b8
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #17 Skrevet 31. mars 2016 Moren min pleie å lage råkostsalat av raspede gulrøtter og kålrabi og gjerne kål, og så rører hun alt sammen i en skål med mye tyttebær i råkostsalaten. Dette spiser hun til forskjellige middagsretter når hun har lyst på dette. Det er godt! Anonymkode: 51e59...228 2
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2016 #18 Skrevet 31. mars 2016 Fleskepannekaker Anonymkode: 8892e...7f1
Cata Skrevet 31. mars 2016 #19 Skrevet 31. mars 2016 Ingenting. Tyttebærsyltetøy er en "ikkematvare" i min husholdning.
Vox_populi Skrevet 31. mars 2016 #20 Skrevet 31. mars 2016 Kokt tyttebærsyltetøy og det som heller kan kalles rørte tyttebær, altså rått syltetøy, er to vidt forskjellige produkter. Begge er gode, men rørte, med den skarpe smaken, blir jeg lei etter en tid. Kokt tyttebærsyltetøy blir jeg ALDRI lei.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå