AnonymBruker Skrevet 26. mars 2016 #1 Skrevet 26. mars 2016 Hvor har dere en åpnet soyasaus? Usikker om den skal plasseres i kjøleskap eller kjøkkenskap? Beklager om det er et dumt spørsmål, men har nettopp flyttet for meg selv 😀 Anonymkode: 11dc6...65c 1
Wenda Skrevet 26. mars 2016 #2 Skrevet 26. mars 2016 Jeg har alltid hatt det i krydderskapet eller på benken ved siden av komfyren 2
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2016 #3 Skrevet 26. mars 2016 Jeg har allti hatt den i krydderskapet. Anonymkode: 85931...d78
Cleopatra. Skrevet 26. mars 2016 #5 Skrevet 26. mars 2016 Jeg har heller ikke det i kjøleskapet, men stående sammen med resten av krydderet
ajarRun Skrevet 26. mars 2016 #6 Skrevet 26. mars 2016 Kikkoman sier den skal oppbevares på en kjølig plass. Krydderskapet er vel det dårligste stedet å oppbevare krydder. 3
Gjest cheshirecat Skrevet 26. mars 2016 #7 Skrevet 26. mars 2016 Bruker mye soyassaus og har den alltid i kjøleskap. Synes forøvrig den smaker bedre også når den er avkjølt. Varm soyassaus er æsj..
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2016 #8 Skrevet 26. mars 2016 1 minutt siden, cheshirecat skrev: Bruker mye soyassaus og har den alltid i kjøleskap. Synes forøvrig den smaker bedre også når den er avkjølt. Varm soyassaus er æsj.. Det spørs jo hva den skal brukes til. Soyasaus bruker jo masse i varmebehandlet mat, eksempelvis helles i stekepannen. Dette er jo ganske vanlig i asiatiske retter. Anonymkode: 54f2e...9a0
Gjest cheshirecat Skrevet 26. mars 2016 #9 Skrevet 26. mars 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Det spørs jo hva den skal brukes til. Soyasaus bruker jo masse i varmebehandlet mat, eksempelvis helles i stekepannen. Dette er jo ganske vanlig i asiatiske retter. Anonymkode: 54f2e...9a0 Ja, det er sant. Jeg for min del bruker det for det meste direkte på salater, fisk osv. Da synes jeg ikke det er like godt om den er "varm" altså romtemperert..
Maximillian Cohen Skrevet 26. mars 2016 #10 Skrevet 26. mars 2016 Jeg har alltid oppbevart den i kjøkkenskapet, og aldri hatt noe problem med det. For et par dager siden leste jeg imidlertid på en flaske at den skal oppbevares i kjøleskapet etter åpning. Jeg tror uansett at jeg fortsetter å ha den i kjøkkenskapet på trass. 1
applestories Skrevet 26. mars 2016 #11 Skrevet 26. mars 2016 Har alltid hatt den i kjøleskapet. Kikkoman har vel en tendens til å dryppe om man heller på den, så den står tryggest der. Har bare antatt at det er der den hører hjemme. Andre, tilsvarende sauser står i kjøkkenskapet.
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2016 #13 Skrevet 26. mars 2016 Slike ting pleier å stå på emballasjen, TS. Anonymkode: b8f45...dd9
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2016 #15 Skrevet 27. mars 2016 8 timer siden, ambivalentReaction skrev: Kikkoman sier den skal oppbevares på en kjølig plass. Krydderskapet er vel det dårligste stedet å oppbevare krydder. Kikkoman står ikke kjølig i butikken Anonymkode: b70ca...8c4
marleneK92 Skrevet 27. mars 2016 #16 Skrevet 27. mars 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Kikkoman står ikke kjølig i butikken Anonymkode: b70ca...8c4 Da er den heler ikke åpnet men jeg har alltid hatt min i kjøkkenskapet bare fordi det er slik jeg er vandt med det.
Wenda Skrevet 27. mars 2016 #17 Skrevet 27. mars 2016 22 timer siden, ambivalentReaction skrev: Kikkoman sier den skal oppbevares på en kjølig plass. Krydderskapet er vel det dårligste stedet å oppbevare krydder. På mange kryddere så står det også at den skal oppbevares kjølig. Pleier du å ha krydderet i kjøleskapet? 😄
ajarRun Skrevet 27. mars 2016 #18 Skrevet 27. mars 2016 6 minutter siden, Wenda skrev: På mange kryddere så står det også at den skal oppbevares kjølig. Pleier du å ha krydderet i kjøleskapet? 😄 Vanligvis strødd på kjøkkenbenken.
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2016 #19 Skrevet 27. mars 2016 Den står jo på bordene i restauranter/kafeer hele dagen. Anonymkode: 8028f...c77
Perelandra Skrevet 27. mars 2016 #20 Skrevet 27. mars 2016 Soyasaus er så salt at det skal mye til før den blir dårlig. Jeg pleier å oppbevare den i et kjøkkenskap og ikke i kjøleskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå