Gå til innhold

Soyasaus, kjøleskap eller ei?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvor har dere en åpnet soyasaus? Usikker om den skal plasseres i kjøleskap eller kjøkkenskap?

Beklager om det er et dumt spørsmål, men har nettopp flyttet for meg selv 😀

Anonymkode: 11dc6...65c

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har alltid hatt det i krydderskapet eller på benken ved siden av komfyren 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg har allti hatt den i krydderskapet.

Anonymkode: 85931...d78

AnonymBruker
Skrevet

Ok. Takk😀

Anonymkode: 11dc6...65c

Skrevet

Jeg har heller ikke det i kjøleskapet, men stående sammen med resten av krydderet :) 

Skrevet

Kikkoman sier den skal oppbevares på en kjølig plass. Krydderskapet er vel det dårligste stedet å oppbevare krydder.

  • Liker 3
Gjest cheshirecat
Skrevet

Bruker mye soyassaus og har den alltid i kjøleskap. Synes forøvrig den smaker bedre også når den er avkjølt. Varm soyassaus er æsj..

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, cheshirecat skrev:

Bruker mye soyassaus og har den alltid i kjøleskap. Synes forøvrig den smaker bedre også når den er avkjølt. Varm soyassaus er æsj..

Det spørs jo hva den skal brukes til. Soyasaus bruker jo masse i varmebehandlet mat, eksempelvis helles i stekepannen. Dette er jo ganske vanlig i asiatiske retter. 

Anonymkode: 54f2e...9a0

Gjest cheshirecat
Skrevet
Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Det spørs jo hva den skal brukes til. Soyasaus bruker jo masse i varmebehandlet mat, eksempelvis helles i stekepannen. Dette er jo ganske vanlig i asiatiske retter. 

Anonymkode: 54f2e...9a0

Ja, det er sant. Jeg for min del bruker det for det meste direkte på salater, fisk osv. Da synes jeg ikke det er like godt om den er "varm" altså romtemperert..

Skrevet

Jeg har alltid oppbevart den i kjøkkenskapet, og aldri hatt noe problem med det. For et par dager siden leste jeg imidlertid på en flaske at den skal oppbevares i kjøleskapet etter åpning. Jeg tror uansett at jeg fortsetter å ha den i kjøkkenskapet på trass.

  • Liker 1
Skrevet

Har alltid hatt den i kjøleskapet. Kikkoman har vel en tendens til å dryppe om man heller på den, så den står tryggest der. Har bare antatt at det er der den hører hjemme. Andre, tilsvarende sauser står i kjøkkenskapet.

Skrevet

Åpnet flaske skal oppbevares i kjøleskap.

AnonymBruker
Skrevet

Slike ting pleier å stå på emballasjen, TS. 

Anonymkode: b8f45...dd9

Skrevet

Men kjølig plass trenger ikke være kjøleskap ;)

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
8 timer siden, ambivalentReaction skrev:

Kikkoman sier den skal oppbevares på en kjølig plass. Krydderskapet er vel det dårligste stedet å oppbevare krydder.

Kikkoman står ikke kjølig i butikken

Anonymkode: b70ca...8c4

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Kikkoman står ikke kjølig i butikken

Anonymkode: b70ca...8c4

Da er den heler ikke åpnet :P men jeg har alltid hatt min i kjøkkenskapet bare fordi det er 
slik jeg er vandt med det. 

Skrevet
22 timer siden, ambivalentReaction skrev:

Kikkoman sier den skal oppbevares på en kjølig plass. Krydderskapet er vel det dårligste stedet å oppbevare krydder.

På mange kryddere så står det også at den skal oppbevares kjølig. Pleier du å ha krydderet i kjøleskapet? 😄

Skrevet
6 minutter siden, Wenda skrev:

På mange kryddere så står det også at den skal oppbevares kjølig. Pleier du å ha krydderet i kjøleskapet? 😄

Vanligvis strødd på kjøkkenbenken. 

AnonymBruker
Skrevet

Den står jo på bordene i restauranter/kafeer hele dagen.

Anonymkode: 8028f...c77

Skrevet

Soyasaus er så salt at det skal mye til før den blir dårlig. Jeg pleier å oppbevare den i et kjøkkenskap og ikke i kjøleskapet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...