Gå til innhold

Uææ. Har spist roastbiff! Dårlig mor?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det går jo også an å prøve seg med kald lammesteik i skiver, nå som det er påske. :) Smaker veldig bra.

Kroppen spør etter protein og steinalderinstingtet til den blivende mamma vil ha "rått" kjøtt her -og ikke nødvendigvis jern. Så mums kald steik av ulikt slag. Det bør hjelpe. :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Savner tall for hvor farlig ting egentlig er 

Legen mener det er fornuftig at norske myndigheter har bestemt seg for å være strenge i anbefalingene til gravide, for å sikre at alle kvinner er trygge gjennom svangerskapet. Likevel savner han å se tallene bak de ulike advarslene.

– Til noe er det greit å ha en absolutt nei-holdning. Selv om det er tungt å vitenskapelig bevise at barnet tar skade av at du har drukket fire glass vin i løpet av svangerskapet, skal man holde seg vekk fra alkohol når man er gravid, sier han, og legger til:

– Samtidig vet vi at vakuumpakket rått kjøtt har en viss sjanse for å gi Listeria, selv om den sjansen er ekstremt lav. Hadde vi hatt tallene på sannsynligheten for at fosteret blir skadet, hadde det nok vært vanskelig å argumentere for at det er farlig å spise en bit spekeskinke eller røkelaks.

Steen tror mange gravide har et skjevt bilde av hvor farlig ting er i forhold til hverandre.

– Det er mye større sjanse for å bli syk hvis du flyr enn hvis du spiser en spekeskinkebit. Likevel er mange mindre bekymret for å reise på sydenferie.

http://www.vg.no/annonsorinnhold/familieliv/rema1000/295-overlege-i-fodselshjelp-punkterer-skremselspropaganda-for-gravide

Anonymkode: efcff...d9f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...