Tøytigern Skrevet 27. mars 2016 #61 Del Skrevet 27. mars 2016 Det går jo også an å prøve seg med kald lammesteik i skiver, nå som det er påske. Smaker veldig bra. Kroppen spør etter protein og steinalderinstingtet til den blivende mamma vil ha "rått" kjøtt her -og ikke nødvendigvis jern. Så mums kald steik av ulikt slag. Det bør hjelpe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2016 #62 Del Skrevet 29. mars 2016 Savner tall for hvor farlig ting egentlig er Legen mener det er fornuftig at norske myndigheter har bestemt seg for å være strenge i anbefalingene til gravide, for å sikre at alle kvinner er trygge gjennom svangerskapet. Likevel savner han å se tallene bak de ulike advarslene. – Til noe er det greit å ha en absolutt nei-holdning. Selv om det er tungt å vitenskapelig bevise at barnet tar skade av at du har drukket fire glass vin i løpet av svangerskapet, skal man holde seg vekk fra alkohol når man er gravid, sier han, og legger til: – Samtidig vet vi at vakuumpakket rått kjøtt har en viss sjanse for å gi Listeria, selv om den sjansen er ekstremt lav. Hadde vi hatt tallene på sannsynligheten for at fosteret blir skadet, hadde det nok vært vanskelig å argumentere for at det er farlig å spise en bit spekeskinke eller røkelaks. Steen tror mange gravide har et skjevt bilde av hvor farlig ting er i forhold til hverandre. – Det er mye større sjanse for å bli syk hvis du flyr enn hvis du spiser en spekeskinkebit. Likevel er mange mindre bekymret for å reise på sydenferie. http://www.vg.no/annonsorinnhold/familieliv/rema1000/295-overlege-i-fodselshjelp-punkterer-skremselspropaganda-for-gravide Anonymkode: efcff...d9f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå