AnonymBruker Skrevet 24. mars 2016 #1 Skrevet 24. mars 2016 Jeg har bakt rundstykker (uten gjær), har fulgt oppskriften og de burde være ferdige nå, de er litt for brune og stekte utenpå, men de er rå inni. Skjønner at det er varmen i ovnen min som det er noe galt med. De står fortsatt i ovnen, men hva bør jeg gjøre med temperaturen for å ikke svi de utenpå men steke ferdig inni? Skru opp eller ned? Anonymkode: 92aec...98a
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2016 #3 Skrevet 24. mars 2016 Ha samme temperatur men legg et bakepapir over dem så de ikke blir så harde på toppen. Anonymkode: c95ce...78f
Minya Skrevet 24. mars 2016 #4 Skrevet 24. mars 2016 Senk temperaturen med ti-tjue grader og øk steketiden med fem minutter eller så. Steketid og temperatur kan variere noe voldsomt fra stekeovn til stekeovn. Min stekeovn må jeg feks senke temperaturen fra 225 til 200 grader når det er snakk om å steke brød eller poteter hvis ikke blir det svidd. Sånne halvferdige frosne rundstykker må jeg senke temperaturen fra 180/200 grader til 150 grader og øke steketiden fra 12 til 15 minutter, hvis ikke blir de mørkebrune og knall harde på utsiden og fortsatt frosne i midten. Go figure.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå