Gå til innhold

Hvorfor er kakaopulver lettere å røre ut i varm væske enn i kald væske?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Takk for svar! :kaffekopp:

Anonymkode: 4cba5...f44

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fordi det er mye kakaofett i, som smelter? :vetikke: 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Et øyeblikk siden, Rumle skrev:

Fordi det er mye kakaofett i, som smelter? :vetikke: 

Ah, det tenkte jeg ikke på! Takk for svar! :blomst:

Anonymkode: 4cba5...f44

Skrevet

Hvis det gjelder toro rett i koppen kakao er det fordi denne stort sett inneholder sukker i alle fall. Æsj og fysj, skulle ikke vært lov å selge.

AnonymBruker
Skrevet
Et øyeblikk siden, peppermyntete skrev:

Hvis det gjelder toro rett i koppen kakao er det fordi denne stort sett inneholder sukker i alle fall. Æsj og fysj, skulle ikke vært lov å selge.

Ok. Takk for svar!

Det er rent kakaopulver jeg tenkte på

Anonymkode: 4cba5...f44

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...