Gå til innhold

Double cream/heavy cream


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvor i Norge får man tak i "double cream" (fløte med 48% fett)? Kremfløte er den feiteste jeg finner, og den har bare 38% fett, så den kan vi ikke bruke.

Anonymkode: 1fe0e...8d7

AnonymBruker
Skrevet

Hva skal du lage? 

Anonymkode: a8d56...1ab

AnonymBruker
Skrevet

Tror det var iskrem han skulle lage (det er amboeren min sitt prosjekt, han er engelsk og bruker engelske oppskrifter, men sliter veldig med å finne ingredienser her), eller så var det "custard pie" eller noe i den duren :)  Kremfløte kunne ihvertfall ikke brukes, visstnok

Anonymkode: 1fe0e...8d7

AnonymBruker
Skrevet

Hvis han skal lage is eller typ vaniljekrem fungerer fløte strålende i alle fall.

Anonymkode: 7b562...b1d

Skrevet

Han kan bare bruke kremfløte, at det ikke kan brukes er bare noe han har fått for seg.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Takk for svar, men det var visst viktig at fettprosenten var så høy som mulig for at det skulle bli riktig :) Kremfløte har kun 38% fett, så det blir jo ikke det samme som double cream

Anonymkode: 1fe0e...8d7

AnonymBruker
Skrevet
23 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Takk for svar, men det var visst viktig at fettprosenten var så høy som mulig for at det skulle bli riktig :) Kremfløte har kun 38% fett, så det blir jo ikke det samme som double cream

Anonymkode: 1fe0e...8d7

Vi har ikke noe fetere. Det fungerer fint med fløte, har laget og spist mye "engelsk mat" med norske varer. Han får bare kutte ned på annen væske.

Anonymkode: 8c4d7...88c

  • Liker 2
  • 9 måneder senere...
Skrevet

Jeg har ikke prøvd det selv, men jeg leste en gang at en kunne blande to deler vanlig fløte med en del mascarpone for å få en god erstatning for double cream. Forøvrig er ikke norsk kremfløte det samme som double cream, :) som per dags dato ikke er tilgjengelig i Norge.

AnonymBruker
Skrevet

Jepp- samme her - blande kremfløte med mascarpone for en mye mer fett fløte. 

Anonymkode: fe8b3...9c4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...