Gå til innhold

Hvordan oppbevarer dere boller, kanelboller etc


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Når de er ferdig bakt? Vil jo ikke at de skal tørkes ut. Kan msn legge det i en plastpose på kjøkkenbenken eller noe? 

Anonymkode: 07335...1d2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Må vel være noen bakere her, haha.

Anonymkode: 07335...1d2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja plastpose eller papir pose på kjøkken benken et par dager eller fryseren om de skal holde seg lenge. 

Anonymkode: b3dc7...0c3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg fryser alle bollene som jeg ikke skal spise samme dag jeg baker dem. Nybakte boller blir fort tørre og taper raskt smak etter min mening.

Anonymkode: b0fc7...114

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Jeg fryser alle bollene som jeg ikke skal spise samme dag jeg baker dem. Nybakte boller blir fort tørre og taper raskt smak etter min mening.

Anonymkode: b0fc7...114

Dette! :laugh: 

Anonymkode: c7c07...2f6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slenger de alltid i fryseren. Dersom noen skal serveres i løpet av et døgn så har jeg de i plastpose i kjøleskapet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Slenger de alltid i fryseren. Faren min som er baker gjør også det, fordi de blir fort tørre om de ligger i pose på benken. 

Anonymkode: d8203...bb7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Avkjøler helt på rist, det som ikke skal spises ganske raskt blir frosset. Selv om det skal spises neste dag. Boller tiner fort, og så et par minutter i ovnen; så er de som nystekte igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Med seks barn, mann og et hus fullt av venner (både voksne og barn) til enhver tid, så har jeg aldri lurt på hvordan de skal oppbevares :fnise:. De blir spist opp. 

Anonymkode: 8b6aa...4b2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I plastpose på benken hvis de skal spises samme dag, i fryseren ellers. Myyyye bedre å fryse dem og tine enkeltvis når man har lyst på en! Blir perfekte igjen på noen minutter i ovnen 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...