Gå til innhold

Gjester i kveld. Hva skal jeg lage?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Ja, hva skal jeg lage?Det står helt stille. 

Anonymkode: 9ba00...229

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Digg med noe som kan stå på komfyren og "lage seg selv", kanskje Biff Burgund eller en annen gryte med langkokt kjøtt og grønnsaker?

  • Liker 2
Skrevet

Jeg får også gjester ikveld, det blir en langtidskokt hjortegryte og en pudding til dessert. Senere i påsken blir det lammelår med fløtegratinerte poteter. Begge deler lager egentlig seg selv, tar bare mye tid. 

  • Liker 2
Skrevet

Flesk og duppe. Jepp! 😀

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det kommer an på hvem som kommer. Pizza kan funke for noen, mens for andre blir det for simpelt. Hva med lam av noe slag, pai, enchiladas, viltgryte. 

Anonymkode: d3d51...48c

AnonymBruker
Skrevet

2 bokser creme fraiche, to fedd hvitløk, 1 glass pesto. 
4 kyllingfileter. 

Bland det sammen og kok, legg evt til chilli og paprika. :) Veldig godt med hvitløksbrød, grønnsaker og ris til. 
Dette er nok til tre personer, men det kommer selvfølgelig an på hvor mye folk spiser. 
Del kyllingen opp i små biter og legg det opp i kjelen med creme friachen. Legg til mer hvitløk om du vil det. Du kan også legge til litt melk, men pass på ikke legg til for mye. Rør mye!

Anonymkode: b96af...bd7

AnonymBruker
Skrevet
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

2 bokser creme fraiche, to fedd hvitløk, 1 glass pesto. 
4 kyllingfileter. 

Bland det sammen og kok, legg evt til chilli og paprika. :) Veldig godt med hvitløksbrød, grønnsaker og ris til. 
Dette er nok til tre personer, men det kommer selvfølgelig an på hvor mye folk spiser. 
Del kyllingen opp i små biter og legg det opp i kjelen med creme friachen. Legg til mer hvitløk om du vil det. Du kan også legge til litt melk, men pass på ikke legg til for mye. Rør mye!

Anonymkode: b96af...bd7

2 bokser creme fraiche til kun tre personer???? Med pesto i? 

Det hørtes veldig tungt og fett ut (og da tenker jeg kun smak og balanse).

Anonymkode: 53ad0...c84

  • Liker 4
Gjest Genevieve
Skrevet
7 timer siden, Jerry Lee skrev:

Flesk og duppe. Jepp! 😀

Du serverer ikke flesk og duppe til gjester!

AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

2 bokser creme fraiche til kun tre personer???? Med pesto i? 

Det hørtes veldig tungt og fett ut (og da tenker jeg kun smak og balanse).

Anonymkode: 53ad0...c84

Jeg lager alltid for mye med "sausen", så det er veldig mye saus. Det er ikke spesielt tungt eller fett ift balanse. Det er derfor jeg anbefaler melk i, men den oppskriften som jeg egentlig følger som er av Jamie Oliver har han bare creme fraiche og beregner det til tre personer. 
Vi er to personer og spiser 3/4 av en boks og litt melk + 4 teskjeer pesto og alt det andre ;) 

Anonymkode: b96af...bd7

AnonymBruker
Skrevet

Hva slags kveld er dette?

Jeg synes det er godt med taco og brus jeg da :)

Anonymkode: c1d8e...9c1

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Takk for tips alle sammen. 

Jeg lagde kyllingfilet med bacon og pasta. Var veldig godt :) 

Anonymkode: 9ba00...229

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Er ikke dette noe som du egentlig burde ha tenkt litt over, i godt tid FØR selve kvelden?

Anonymkode: c0004...0c8

AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Takk for tips alle sammen. 

Jeg lagde kyllingfilet med bacon og pasta. Var veldig godt :) 

Anonymkode: 9ba00...229

Oppskrift og fremgangsmåte?

Kyllingfilet med bacon høres godt ut, men blir baconet sprøtt?

Anonymkode: 4fa2f...ba1

Skrevet

Tråden er ryddet for avsporinger, samt svar til dette.

Yvonne (mod) 

Skrevet
7 timer siden, Gjest Genevieve skrev:

Du serverer ikke flesk og duppe til gjester!

Jo, hvis gjestene heter Elling og Kjell Bjarne så. :) 

  • Liker 2
Skrevet
7 timer siden, Gjest Genevieve skrev:

Du serverer ikke flesk og duppe til gjester!

Å?  Hvorfor ikke? Har servert det til gjester mange ganger...og får høre : "Så godt og så deilig avvslappet! Ikno oppstyltede greier med såkalt trendy mat...som ofte ikke er godt, engang."

😀

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...