Gå til innhold

Kylling surret inn med bacon?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan får man jevn stekt kylling surret inn i bacon? Hvordan blir den godt gjennomstekt, uten at den blir svidd?

 

Og hva er godt til? Pasta? Har du noen tips?

hilsen sulten jente :)

Videoannonse
Annonse
Gjest ulvepopcorn
Skrevet

Ha den i stekeovn? Da blir den jevn og saftig. Kan evt steke den i panna først for god stekeskorpe.

AnonymBruker
Skrevet

synes det er lettest og steke det i ovn, ikke på stekepanne :) Passer veldig godt til ovnsbakte poteter synes jeg

Anonymkode: 11565...b4c

AnonymBruker
Skrevet

Stek den i ovnen. 

Anonymkode: 3d146...43b

Skrevet

Tin kylling

Rull inn i bacon

Legg i ildfast form, jeg smører ikke formen da kyllingen ofte inneholder mye væske

Sett ovn på 200 grader, over og undervarme

Stek i 30 minutter midt i ovn.

 

Finfin helstekt kyllingfilet med gylden bacon ut av ovn :)

 

Synes det er godt med tagliatelle og carbonarara eller ostesaus + salat til her i huset.

 

 

Skrevet

Jeg bruner kyllingen først i stekepanne. Ruller baconskiver rundt, legger i ildfast form og topper med mix av flere typer revet ost. Steker i 200 grader i rundt 30 minutter. 

Gjest Puneune
Skrevet

Vi lager ofte fylt kylling med serrano eller bacon. Pleier å steke kyllingen kjapt i stekepanna. Surrer bacon rundt å steker den ferdig i ovnen. Kommer an på størrelsen, men står ca 15-25 minutter på 220 grader. Har enten pasta eller ovnsstekte/ovnsbakte poteter til. 

Skrevet

Personlig foretrekker jeg pharma, serrano og lignende over bacon, jeg har gjerne pesto for eksempel i eller over kyllingbrystet før jeg surrer de inn og legger de i formen. legger tomatskiver over, drysser revet ost, mozarella eller sånn over og så lar jeg de stå i ovnen i ca 35-45 minutter alt etter ovnen din..

Skrevet

Skjær en lomme i fileeten og legg inn fyll, f.eks kremost eller peste. Surr bacon rundt og stek i ovnen ca 25 min på 225 grader. Nam nam!

Skrevet
Den 16. mars 2016 at 12.48, tapeted skrev:

Hvordan får man jevn stekt kylling surret inn i bacon? Hvordan blir den godt gjennomstekt, uten at den blir svidd?

 

Og hva er godt til? Pasta? Har du noen tips?

hilsen sulten jente :)

Hei! Jeg svarer kanskje litt seint - men det kan jo være nyttig for andre eller for deg en annen dag :)

Jeg stikker/skjærer flere små hull i kyllingen og fyller disse med ost (etter hvilke smak jeg ønsker, som regel en mild ost). Deretter surrer jeg fileten med bacon og steker i ovn. Resultatet er smeltet og gratinert saftig kylling med sprøtt bacon. Som tilbehør har jeg ris og salat, og en kyllingsaus. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...