AnonymBruker Skrevet 14. mars 2016 #1 Skrevet 14. mars 2016 Hvordan lage mat i gasskomfyr? Altså, platene er sikkert greit å forholde seg til... Men å steke noe inni ovnen ser jeg for meg kan bli problematisk. Skal prøve for første gang snart, og lurer på om noen har tips for en nybegynner? Hva er viktig å huske? Tenker å lage enkle ting, for eksempel pizza, kyllingfilet i form, bakte grønnsaker, fløtegratinerte poteter... Anonymkode: e5d6d...65a
Gjest Elnah Skrevet 17. mars 2016 #3 Skrevet 17. mars 2016 Skjønner ikke helt hva som kan være problematisk?
Leo Skrevet 17. mars 2016 #4 Skrevet 17. mars 2016 Den blir fortere varm enn en elektrisk komfyr, men det er jo ikke noe problem...
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2016 #5 Skrevet 17. mars 2016 Hvis du legger en pizzastein på rist eller plate, får du lettere fordelt varmen og slipper direkte flammer opp mot maten. Anonymkode: 5e97d...036 1
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2016 #6 Skrevet 17. mars 2016 Har lest masse om folk som har dårlig erfaring med gasskomfyr. Maten blir brent under, men ikke stekt oppå osv. De få som skriver om vellykket resultat skriver ikke hva de gjorde som var bra. Anonymkode: e5d6d...65a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå