AnonymBruker Skrevet 11. mars 2016 #1 Skrevet 11. mars 2016 Eneste jeg kommer på er Lemonade. Noen som kan hjelpe meg litt med inspirasjonen? Anonymkode: 2658d...d89
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2016 #3 Skrevet 11. mars 2016 Jeg bruker sitron til å spisse og smake til nesten alt jeg lager av supper, gryter og sauser. Og alle retter med fisk og skalldyr får selskap av en sitronbåt på tallerkenen til å presse over. Sitronskall, bladpersille og hvitløk hakket fint sammen er godt å drysse over sjømat og kjøttgryter rett før servering. Sitronskall er også en nydelig aromatisk tilsetning i mange retter, både salte og søte. Sitron er også godt i vinaigrette sammen med olivenolje, eller i marinade (feks til kyllinglår). Hadde aldri klart meg uten sitron i matlagingen min, det er like viktig på kjøkkenet mitt som salt og pepper. Så jeg kan ikke fatte at det går an å mangle bruksområder for det. Anonymkode: 6dffb...405 1
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2016 #4 Skrevet 12. mars 2016 Lemoncurd!!! Så vanvittig godt! Anonymkode: 495e2...850
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå