AnonymBruker Skrevet 11. mars 2016 #2 Skrevet 11. mars 2016 burger, grillmat, spare ribs, biff Anonymkode: 8678b...ffa
agg Skrevet 11. mars 2016 #3 Skrevet 11. mars 2016 Burger i alle fall, det kan sikkert brukes til mye mer og.
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2016 #5 Skrevet 11. mars 2016 15 minutter siden, agg skrev: Burger i alle fall, det kan sikkert brukes til mye mer og. Som fyll i en burgerbrød? Anonymkode: c125a...ed8
debattanten Skrevet 11. mars 2016 #7 Skrevet 11. mars 2016 (endret) Brukes mye til pulled pork, spare ribs, brisket og det meste innen BBQ egentlig. Funker fint rett på en vanlig burger også Ser noen sier fisk, det er sikkert ypperlig det også Lage selv da, det kjøpegreiene har jeg til gode syns noe særlig om. Endret 11. mars 2016 av debattanten
Charmander Skrevet 11. mars 2016 #8 Skrevet 11. mars 2016 Sykt digg til burger, biff, BBQ, og den type mat!
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2016 #9 Skrevet 11. mars 2016 Er det noen som har oppskrift på en god coleslaw da? Anonymkode: d9855...f1d
AmandaVI Skrevet 11. mars 2016 #10 Skrevet 11. mars 2016 Prøv det på grovt brød med tomater og salt og pepper! 😋
Arabella Skrevet 12. mars 2016 #12 Skrevet 12. mars 2016 20 timer siden, debattanten skrev: Brukes mye til pulled pork, spare ribs, brisket og det meste innen BBQ egentlig. Funker fint rett på en vanlig burger også Ser noen sier fisk, det er sikkert ypperlig det også Lage selv da, det kjøpegreiene har jeg til gode syns noe særlig om. Jeg kopierer ditt innlegg fordi det er er mest omfattende angående coleslaw. Hva betyr dette ordet og alle dem du nevner i begynnelsen? Bruker du og andre engelsk bare fordi det låter "finere" og mer kontinentalt eller noe, eller finnes det ikke norske ord for disse matrettene? 1
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2016 #13 Skrevet 12. mars 2016 3 minutter siden, Arabella skrev: Jeg kopierer ditt innlegg fordi det er er mest omfattende angående coleslaw. Hva betyr dette ordet og alle dem du nevner i begynnelsen? Bruker du og andre engelsk bare fordi det låter "finere" og mer kontinentalt eller noe, eller finnes det ikke norske ord for disse matrettene? Hva er problemet ditt? Anonymkode: 324a4...11e 3
Arabella Skrevet 12. mars 2016 #14 Skrevet 12. mars 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Hva er problemet ditt? Anonymkode: 324a4...11e Jeg har ikke noe problem. Kan du ikke heller svare på det jeg spør om?
debattanten Skrevet 12. mars 2016 #15 Skrevet 12. mars 2016 4 minutter siden, Arabella skrev: Jeg kopierer ditt innlegg fordi det er er mest omfattende angående coleslaw. Hva betyr dette ordet og alle dem du nevner i begynnelsen? Bruker du og andre engelsk bare fordi det låter "finere" og mer kontinentalt eller noe, eller finnes det ikke norske ord for disse matrettene? Bruker de mest fordi det ikke finnes gode norske ord og folk vet hva det er. Pulled pork kan jo omtales som fillegris kanskje. Brisket er veldig amerikansk har ikke noe godt norsk alternativ. Ikke spare ribs heller. Det har ikke BBQ heller. 1
Arabella Skrevet 12. mars 2016 #16 Skrevet 12. mars 2016 3 minutter siden, debattanten skrev: Bruker de mest fordi det ikke finnes gode norske ord og folk vet hva det er. Pulled pork kan jo omtales som fillegris kanskje. Brisket er veldig amerikansk har ikke noe godt norsk alternativ. Ikke spare ribs heller. Det har ikke BBQ heller. Takk for et saklig svar! 1
Jerry Lee Skrevet 12. mars 2016 #17 Skrevet 12. mars 2016 Røkt svineknoke. Ertesuppe kokt på samme. Erter, kjøtt og flesk.
debattanten Skrevet 12. mars 2016 #19 Skrevet 12. mars 2016 Et øyeblikk siden, Arabella skrev: Takk for et saklig svar! Bare hyggelig. Vi burde etterstrebe å være saklige BBQ er jo et veldig amerikansk fenomen og de fleste kjøttstykker har ikke gode norske navn virker det som. BBQ betyr egentlig å grille kjøtt indirekte på lav varme over lang tid, gjerne rundt 110 grader hvor man bruker ved, trebiter av frukttrær eller eik for smak. Kjøttstykker som Brisket er vel fra oksebrystet, men i Norge vet ikke en norsk slakter hvilken del av det som utgjør Brisket. I USA er det en kjent utskjæring. Her i landet må man forklare hos en velvillig slakter får å få tak i det. Osv 1
Mis(s)Understood Skrevet 12. mars 2016 #20 Skrevet 12. mars 2016 16 minutter siden, Arabella skrev: Jeg kopierer ditt innlegg fordi det er er mest omfattende angående coleslaw. Hva betyr dette ordet og alle dem du nevner i begynnelsen? Bruker du og andre engelsk bare fordi det låter "finere" og mer kontinentalt eller noe, eller finnes det ikke norske ord for disse matrettene? Det nærmeste du kommer innen norsk partering av slakt for brisket er det vi kaller bog, men amerikansk partering er ikke aldeles lik norsk, og dermed blir det ikke helt presist å bare oversette bog med brisket. Knabber denne fra Wiki: 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå