AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #1 Skrevet 6. mars 2016 Kan den sammenlignes med "rå" ostekake? Anonymkode: b4047...b6b
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #3 Skrevet 6. mars 2016 At hele kaka stekes, tipper jeg. I motsetning til ostekaker som lages med gelatin og settes kaldt. De stekte ostekakene jeg har smakt har smakt mindre friskt enn "gelatinostekake", mer fyldig. Men dette er jeg ikke noen autoritet på, siden jeg har spist det bare 1-2 ganger for veldig lenge siden. Anonymkode: 8da35...7b3
Fotballflue Skrevet 6. mars 2016 #4 Skrevet 6. mars 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: At hele kaka stekes, tipper jeg. I motsetning til ostekaker som lages med gelatin og settes kaldt. De stekte ostekakene jeg har smakt har smakt mindre friskt enn "gelatinostekake", mer fyldig. Men dette er jeg ikke noen autoritet på, siden jeg har spist det bare 1-2 ganger for veldig lenge siden. Anonymkode: 8da35...7b3 Åja, men vil ikke osten smelte da? Jeg bruker å steke bunnen først, så jeg trodde det var det hun mente
Gjest Genevieve Skrevet 6. mars 2016 #5 Skrevet 6. mars 2016 1 minutt siden, Fotballflue skrev: Åja, men vil ikke osten smelte da? Jeg bruker å steke bunnen først, så jeg trodde det var det hun mente Hun mener sikkert den ostekaken fra det søte liv som ligger ute på VG i dag. Mesteparten av osten er byttet ut med gresk yoghurt. Jeg bakte den til jul og brukte kirsebærsyltetøy, den ble veldig god og fyldig men må si jeg liker en frisk ustekt type ostekake bedre hvis jeg først har lyst på ostekake.
miaw Skrevet 6. mars 2016 #6 Skrevet 6. mars 2016 Det er en såkalt "new york cheeskake". Jeg lagde den igår. Den ble litt... for tørr. Håpet den skulle bli mer saftig. Og jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke.
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2016 #7 Skrevet 6. mars 2016 3 minutter siden, Fotballflue skrev: Åja, men vil ikke osten smelte da? Jeg bruker å steke bunnen først, så jeg trodde det var det hun mente Klart osten smelter, men det oppveies jo litt av at eggene koagulerer ... Og så stivner osten igjen når kaka avkjøles. Her er en klassisk oppskrift: New York Cheesecake Som du ser lages den på en helt annen måte enn ostekake med gele. Anonymkode: 8da35...7b3
Gjest Zeitgeist Skrevet 6. mars 2016 #8 Skrevet 6. mars 2016 Jeg har en liten forkjærlighet for tysk ostekake, Käsekuchen. Da brukes det ikke ferskost (Philadelphia e.l.), men kvarg/kesam. Synes ikke den smaker like "tørt" som New York Cheesecake og co.
Rumle Skrevet 6. mars 2016 #9 Skrevet 6. mars 2016 Jeg synes det ser så godt ut med bakt ostekake .. og har prøvd å lage det flere ganger, men det blir altfor merkelig konsistens synes jeg
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2016 #10 Skrevet 7. mars 2016 Dette er en veldig god oppskrift på bakt ostekake. Den er tung og mektig, men overhodet ikke tørr, og friskpresset sitron sørger for litt balanse (gir mindre kunstig smak enn gelé fra pakke). http://94.145.152.215/recipes/danish/o0510126.htm Viktig å servere med masse friske bær og/eller frisk bærcoulis, så er harmonien perfekt. Anonymkode: 23588...c9f
Gjest O.G. Skrevet 7. mars 2016 #11 Skrevet 7. mars 2016 Den jeg lager er mektig og KJEMPEGOD. Beklager ropingen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå