AnonymBruker Skrevet 5. mars 2016 #1 Skrevet 5. mars 2016 Glemte en pakke fisk på benken etter butikken istad fordi jeg er et kronisk surrehode. Hvor mange timer er det ok at fisk ligger i romtemperatur før den er ødelagt...? Anonymkode: 6f4ca...8dc
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2016 #2 Skrevet 5. mars 2016 En "pakke" fisk? Er den frossen eller fersk? Og hvor lenge er det siden "istad"? Anonymkode: b2f80...ec0 1
Jerry Lee Skrevet 6. mars 2016 #3 Skrevet 6. mars 2016 (endret) Lukt, smak og utseende sier mye. Synd å kaste mat kun på mistanke. Endret 6. mars 2016 av Jerry Lee
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå