AnonymBruker Skrevet 4. mars 2016 #1 Del Skrevet 4. mars 2016 Skal lage andeconfit i morgen. Har ikke helt bestemt tilbehøret- hva ville du servert til? Hva slags saus? Har du en god oppskrift? Anonymkode: 44bf1...cb7 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1009933-tilbeh%C3%B8r-til-andeconfit/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2016 #2 Del Skrevet 4. mars 2016 Andeconfit smaker så mye og så godt, at jeg hadde holdt tilbehøret ganske enkelt smaksmessig. Min favoritt er annapoteter (gjerne laget med andefett i stedet med smør, om du har nok) og smørstekt steinsopp med litt hvitløk (men annen sopp er også nam). Saus er egentlig ikke nødvendig synes jeg (på grunn av alt fettet), men en rødvinssaus kan være godt til. Annapotetene kan byttes ut med en god, hjemmelaget potetmos (gjerne tilsatt selleri). Og så er jeg helt sikker på at en selleripuré er veldig god sammen med confit, annapoteter og sopp. Anonymkode: a80aa...79d Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1009933-tilbeh%C3%B8r-til-andeconfit/#findComment-17777072 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2016 #3 Del Skrevet 4. mars 2016 Åååå, de potetene høres DIGG ut! Det vil jeg lage! Takk for tips! Ja, det er supergodt! Ts 😊 Anonymkode: 44bf1...cb7 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1009933-tilbeh%C3%B8r-til-andeconfit/#findComment-17777108 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2016 #4 Del Skrevet 4. mars 2016 Annapoteter er digg! Ikke hverdagsmat akkurat, men jeg mener at en gang i blant bør man absolutt kaste alle tanker om kalorier og vitaminer på båten og bare tenke på hva som smaker godt. Og det jeg skisserer er et herremåltid. Bon apetit! Anonymkode: a80aa...79d Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1009933-tilbeh%C3%B8r-til-andeconfit/#findComment-17777171 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 4. mars 2016 #5 Del Skrevet 4. mars 2016 Potet og sellerirotmos, saltbakte poteter, potet og løkform. Bakt sjarlottløk og stekt asparges, stekt spinat.. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1009933-tilbeh%C3%B8r-til-andeconfit/#findComment-17777279 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2016 #6 Del Skrevet 4. mars 2016 Jeg foretrekker å gjøre det enkleste mulig med andeconfit, og jeg vil ha franske bistrosmaker til. Så: Poteter stekt i andefettet i en form under risten du legger lårene på. Alternativt pastinakker - det er faktisk veldig godt. Sist brukte vi halve amandines, da slipper man å skrelle poteter også - veldig enkelt. Og så må man ha noe syrlig som skjærer gjennom alt fettet. Jeg foretrekker faktisk en grønn salat, gjerne av feks bladspinat og radiicchio, om du får tak i, altså litt kraftige og bitre salatblader. Og så en vinaigrette med finhakket sjalottløk, hvitvinseddik og mye dijonsennep. Vi hadde dette forrige fredag - en favoritt! Og mat med restaurant-feel med nesten ingen innsats. Anonymkode: 8fd1a...cf5 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1009933-tilbeh%C3%B8r-til-andeconfit/#findComment-17777294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2016 #7 Del Skrevet 4. mars 2016 Takk for inspirasjon! Har tenkt på sauerkraut, potetmos, selleripuré, ovnsbakte rotgrønnsaker, poteter stekt i andefett... Gleder meg til det måltidet 😊 Anonymkode: 44bf1...cb7 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1009933-tilbeh%C3%B8r-til-andeconfit/#findComment-17777662 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå