Gå til innhold

Ost i panini


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilken ost vil smelte godt i en panini? Fersk mozarella? Mozarella i pose (revet)? Annen ost? Poenget er at den ikke skal stivne med en gang den kommer ut av ovnen...

Anonymkode: fba19...111

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Synes all ost holder seg fint flytende/blir sånn "trådete" når man drar av en bit inni toast, panini og andre slike fylte brød greier.

Edit; dvs all ost som smelter. Mozarella og norske guloster (gouda, Jarlsberg osv)

Endret av peppermyntete

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...