AnonymBruker Skrevet 3. mars 2016 #1 Skrevet 3. mars 2016 Hvilken ost vil smelte godt i en panini? Fersk mozarella? Mozarella i pose (revet)? Annen ost? Poenget er at den ikke skal stivne med en gang den kommer ut av ovnen... Anonymkode: fba19...111
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2016 #2 Skrevet 3. mars 2016 Hva med å lage en slags ostesaus å ha inni? Da holder de seg flytende noe ala dette: http://www.tvnorge.no/programmer/4-stjerners-middag/kokketips/ole-martins-ostedip-1.35361 Anonymkode: 320a9...769
peppermyntete Skrevet 4. mars 2016 #3 Skrevet 4. mars 2016 (endret) Synes all ost holder seg fint flytende/blir sånn "trådete" når man drar av en bit inni toast, panini og andre slike fylte brød greier. Edit; dvs all ost som smelter. Mozarella og norske guloster (gouda, Jarlsberg osv) Endret 4. mars 2016 av peppermyntete
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå