AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #1 Skrevet 27. februar 2016 Står klar til å steke halloumi, men ser at den er full av små sorte prikker på utsiden. Skal den være sånn? Kan ikke huske at den har hatt disse sorte prikkene før, men er veldig lenge siden sist jeg spiste det. Anonymkode: 2b441...e8e
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #2 Skrevet 27. februar 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Står klar til å steke halloumi, men ser at den er full av små sorte prikker på utsiden. Skal den være sånn? Kan ikke huske at den har hatt disse sorte prikkene før, men er veldig lenge siden sist jeg spiste det. Anonymkode: 2b441...e8e Er de prikkene krydder som her? http://www.kk.no/livsstil/derfor-b%C3%B8r-du-spise-halloumi-31666 Anonymkode: 969a4...36f 1
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #3 Skrevet 27. februar 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Står klar til å steke halloumi, men ser at den er full av små sorte prikker på utsiden. Skal den være sånn? Kan ikke huske at den har hatt disse sorte prikkene før, men er veldig lenge siden sist jeg spiste det. Anonymkode: 2b441...e8e Se på emballasjen om det står noe om krydderinnhold Anonymkode: 969a4...36f 1
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #4 Skrevet 27. februar 2016 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Står klar til å steke halloumi, men ser at den er full av små sorte prikker på utsiden. Skal den være sånn? Kan ikke huske at den har hatt disse sorte prikkene før, men er veldig lenge siden sist jeg spiste det. Anonymkode: 2b441...e8e Hvilken type/ merke er det? En av disse? https://www.google.no/search?q=halloumi&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8qbehzpjLAhXJDZoKHX3OCqMQ_AUIBygB&biw=1262&bih=623#imgrc=voxD1rXirz_mhM%3A Anonymkode: 969a4...36f
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #5 Skrevet 27. februar 2016 Fra Taverna. Det står at det er hakket mynte i, kanskje det er den som er blitt svart da. Men det er kun utenpå. Anonymkode: 2b441...e8e
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #6 Skrevet 27. februar 2016 Jeg ville ikke spist den. Mynte er vel grønn? Anonymkode: 969a4...36f
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #7 Skrevet 27. februar 2016 Litt som denne, bare mye mer: https://www.google.no/search?q=halloumi&espv=2&biw=1536&bih=756&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDyoeTzZjLAhXrKJoKHZxjA7cQ_AUIBigB#tbm=isch&q=halloumi+taverna&imgrc=gyNl0qGun9vZhM%3A Anonymkode: 2b441...e8e
Rosaboble15 Skrevet 27. februar 2016 #9 Skrevet 27. februar 2016 (endret) It is also traditionally rubbed with mint so if you see some dark specks in your Halloumi don’t worry. Its supposed to be there. Tatt herfra: http://www.kansascity.com/living/liv-columns-blogs/chow-town/article344132/Halloumi-cheese-is-for-breakfast-lunch-and-dinner.html#storylink=cpy Ser at du har lagt ut bilde, for meg ser den helt normal ut! Endret 27. februar 2016 av Rosaboble15 Mer info 2
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #10 Skrevet 27. februar 2016 1 minutt siden, Rosaboble15 skrev: It is also traditionally rubbed with mint so if you see some dark specks in your Halloumi don’t worry. Its supposed to be there. Tatt herfra: http://www.kansascity.com/living/liv-columns-blogs/chow-town/article344132/Halloumi-cheese-is-for-breakfast-lunch-and-dinner.html#storylink=cpy Ser at du har lagt ut bilde, for meg ser den helt normal ut! Tusen takk! Da blir det halloumi til middag Anonymkode: 2b441...e8e 1
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2016 #11 Skrevet 27. februar 2016 Ingen fare, det der er mynte. Som de fleste andre urter mister den den friske grønnfargen når den blir behandlet på ett eller annet vis. Anonymkode: 90847...553 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå