Gå til innhold

panert kylling


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan panerer du Kyllingfileter?

Anonymkode: b0cf4...6a1

Skrevet

Mel, egg, griljemel/knust kavring. Evt mel, egg, mel, egg, griljemel. Ha krydder i melet

Anonymkode: 1bb1b...be7

Skrevet

Kjepper kyllingfileten i to (eller tre) så den blir løvtynn, vasker, klapper tørr, ruller i mel, salt og pepper, dypper i en blanding av egg, salt pepper og parmesan, ruller så i en blanding av brødsmuler, parmesan, salt og pepper. Dersom jeg får glutenallergikere på besøk er det rismel heller enn hvetemel og malte mandler heller enn brødsmuler. Stek til gyllen stekeskorpe.

 

Pannert noe som helst uten parmesan er kjipe saker, så heldigvis får jeg aldri folk som ikke spiser ost på besøk... ;) 

Anonymkode: 5cb43...5f8

Skrevet

I en blanding av egg, polenta og krydder (kan være salt, pepper, andre krydder fra boks, friske urter, chili osv.), noen ganger med parmesan, men liker det ofte bedre uten, og kan da heller fylle dem med ost av noe slag. 

Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kjepper kyllingfileten i to (eller tre) så den blir løvtynn, vasker, klapper tørr, ruller i mel, salt og pepper, dypper i en blanding av egg, salt pepper og parmesan, ruller så i en blanding av brødsmuler, parmesan, salt og pepper. Dersom jeg får glutenallergikere på besøk er det rismel heller enn hvetemel og malte mandler heller enn brødsmuler. Stek til gyllen stekeskorpe.

 

Pannert noe som helst uten parmesan er kjipe saker, så heldigvis får jeg aldri folk som ikke spiser ost på besøk... ;) 

Anonymkode: 5cb43...5f8

Litt ot her..

Kan jeg spørre hvordan parmesan smaker? Er det veldig sterk smak? Jegver liksom så sær at jeg kun spiser norvegia og synnøve finden, og mozarella på pizza da...ofte jeg rasper vanlig gulost oppi paneringen.

AnonymBruker
Skrevet
Den 2/27/2016 at 17.47, Susa skrev:

Litt ot her..

Kan jeg spørre hvordan parmesan smaker? Er det veldig sterk smak? Jegver liksom så sær at jeg kun spiser norvegia og synnøve finden, og mozarella på pizza da...ofte jeg rasper vanlig gulost oppi paneringen.

Mild

 

Anonymkode: b0cf4...6a1

Skrevet
Den 27.2.2016 at 17.47, Susa skrev:

Litt ot her..

Kan jeg spørre hvordan parmesan smaker? Er det veldig sterk smak? Jegver liksom så sær at jeg kun spiser norvegia og synnøve finden, og mozarella på pizza da...ofte jeg rasper vanlig gulost oppi paneringen.

Parmasan lukter jo nærmest sure føtter, sånn sett kan osten være litt avskrekkende. Men den smaker MYE bedre, og en god del mildere, enn den lukter.  Hvis du er usikker på om du liker det, så kjøp en god parmasan (f.eks. en av de "trekantene") de selger, for all del ikke kjøp den opprevne i en brun boks. Den er ikke god!
Og prøv først med litt i en osteblanding på pizza, lasagne eller lignende. Eller ta litt på pasta med kjøttsaus (bolognese eller lignende). De smelter da inn i retten. Jeg synes i alle fall selv osten var best i de sammenhengene de første gangene jeg spiste den. Nå spiser jeg den gjerne i salat og på helt andre pastaretter også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...