AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #1 Skrevet 25. februar 2016 Ja, hva har du i kjøttkakene dine, løk og.....? Anonymkode: c96d3...f16
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #2 Skrevet 25. februar 2016 Bruker ikke løk nei Men bruker gjerne krydder som muskat, ingefær og allehånde og grovkvernet pepper Ellers så bruker jeg potetmel, egg og melk Anonymkode: 04f8a...9aa
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #3 Skrevet 25. februar 2016 Potetmel, egg, melk, løk, salt, pepper. Anonymkode: e65cb...0f3
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #4 Skrevet 25. februar 2016 Jeg pleier ofte å bruke en del kjøtt slik at det får god konsistens og riktig smak Anonymkode: fbcbb...a3f 1
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #6 Skrevet 25. februar 2016 Må ha løk! Ellers blir det jo ingen smak. Salt og pepper, kanskje litt muskat av og til. Sper med melk eller vann. Anonymkode: 802b4...ce1
Mis(s)Understood Skrevet 25. februar 2016 #7 Skrevet 25. februar 2016 Grovraspet løk, vann, egg, salt, pepper og en grovraspet rå potet (istedet for potetmel). Og kjøttdeig eller karbonadedeig, alt ettersom. Poteten gjør kjøttkakene mykere enn de med potetmel, og de blir saftigere. Smak og behag 1
absinthia Skrevet 25. februar 2016 #8 Skrevet 25. februar 2016 Potetmel, egg, vann, salt, løk, hvitløk og litt pepper. Iblant har jeg raspet brød, selvplukket sopp, løk, vann egg og kapers i, men det er når familiens soppmotstandere ikke skal spise.
Carrot Skrevet 25. februar 2016 #9 Skrevet 25. februar 2016 (endret) 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: ...bruker gjerne krydder som muskat, ingefær og allehånde og grovkvernet pepper Ellers så bruker jeg potetmel, egg og melk Anonymkode: 04f8a...9aa Dette krydderet, bruker ikke melk (allergier) men buljong og selvsagt finhakket løk... Endret 25. februar 2016 av Carrot
udir Skrevet 27. februar 2016 #10 Skrevet 27. februar 2016 (endret) Egg, brødkrumme, vann, salt og pepper. Liker best luftige kjøttkaker. Og så må det være sjysaus og ikke brunsaus. Bruker vanlig kjøttdeig, ev. blandet med svinekjøttdeig. Endret 27. februar 2016 av udir
Wenda Skrevet 27. februar 2016 #11 Skrevet 27. februar 2016 Fløte eller kefir, egg og krydder. Om jeg gidder så rasper jeg løk og har i. Bruker ikke potet, potetmel eller lignende. Syns bare det blir unødvendig fyll
wondergirl Skrevet 27. februar 2016 #12 Skrevet 27. februar 2016 Muskatnøtt, ingefær, salt og pepper. Egg, brødrasp. Kan ha løk i sausen. Har en eldgammel husmoroppskrift hvor det står at man kan flotte seg med å ha oppi ett egg hvis det er søndag. De pleier å bli veldig gode, i hvertfall! 1
FantasDick Skrevet 27. februar 2016 #13 Skrevet 27. februar 2016 Kjøttdeig, gul løk, egg, melk/kullsyrevann, griljermel/potetmel, salt, pepper, ingefær og muskat.
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2016 #14 Skrevet 28. februar 2016 En desj potetmel, salt, pepper og en desj vann. Anonymkode: c8f21...9fc
Fiberhusk Skrevet 28. februar 2016 #15 Skrevet 28. februar 2016 Salt, pepper, muskat, hvitløkspulver, potetmel, egg, litt bakepulver. Noen ganger litt melk. Det varierer... Lager stort sett kun av svin. Er ikke så begeistret for storfekjøtt lenger.
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2016 #16 Skrevet 28. februar 2016 Erter, kjøtt og flesk. Og løk og pepper. Anonymkode: 2b0b5...348
Gjest Ennasus Skrevet 28. februar 2016 #17 Skrevet 28. februar 2016 Lager aldri kjøttkaker, men kjøttboller derimot. Blir jo det samme bare i miniatyrform Har i salt, pepper, purre, rødløk, noen ganger hvitløk og/eller chili og egg
Gjest Zeitgeist Skrevet 29. februar 2016 #18 Skrevet 29. februar 2016 Jeg lar gul løk surre over svak varme til den er blitt myk og glassaktig før jeg blander den med kjøttet. Synes det gir en bedre smak enn rå løk. I tllegg kommer egg, en god skvett fløte, allehånde, muskat, pepper, salt, og et par dagsgamle loffskiver som har fått ligger i helmelk til de er gjennomtrukket. Hvis jeg har det for hånden så bruker jeg også baconfett. Alt blir bedre med bacon
Cambria Skrevet 1. mars 2016 #19 Skrevet 1. mars 2016 Jeg har i farris eller vann, egg, løk, salt, pepper, hvitløk og ost i mine. Farris fikk jeg tips om siden kullsyren visstnok skal gjøre de luftigere og saftigere, så da bruker jeg det om jeg har farris i huset. Da kan jeg og bruke mindre enn om jeg bruker vann
Jerry Lee Skrevet 1. mars 2016 #20 Skrevet 1. mars 2016 Jeg forstår løk, egg, litt melk og selvfølgelig muskatnøtt. Men potetmel? Gjøre de fastere? Er det nødvendig?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå