Simmis Skrevet 20. februar 2016 #1 Skrevet 20. februar 2016 Jeg skal bake en kakebunn i kveld, men lager ikke fyllet før i morgen, men i bunn trenger jeg bare eggehviter, og i fyllet er det eggeplommer, så kan de eggeplommene stå dekket til i kjøleskapet til i morgen formiddag?
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2016 #3 Skrevet 20. februar 2016 Aner ikke, men jeg hadde lett tatt den sjangsen siden egg kan stå veldig lenge over dato i egget bør de helt fint tåle ett døg "åpnet" Anonymkode: e7ffd...d0c 1
Simmis Skrevet 20. februar 2016 Forfatter #4 Skrevet 20. februar 2016 Takk da tar jeg sjansen på det 👍
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2016 #5 Skrevet 20. februar 2016 Lot selv noen eggeplommer stå natten over for noen dager siden (stekte dem morgenen etter) og det gikk helt fint. De var litt stive oppå, men det tok jeg bare vekk. Anonymkode: 7fcf8...286
Kvist Skrevet 20. februar 2016 #8 Skrevet 20. februar 2016 Ha dem i et glass og ha littegrann kaldt vann oppå. Da tørker de ikke ut og får sånn ekkel hinne. Ta selvfølgelig plast over det igjen. Det lille vannet kan du helle av når du skal bruke dem, eller ta med om det ikke har så mye å si for oppskriften. Jeg har hatt eggeplommer stående sånn over en uke i kjøleskapet og de har vært like fine. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå