Susa Skrevet 19. februar 2016 #1 Skrevet 19. februar 2016 Jeg skal lage paris-brest til mammas bursdag imorgen. http://mat.tv3.no/oppskrifter/hele-norge-baker/paris-brest men jeg lurer litt på hasselnøttpralin. Har lest litt rundt og det ser ut som om jeg kan lage det med karamell og hasselnøtter. Og så skal det males. Men da blir det vel litt kornete/melete. Det ser jo ut som en pasta i programmet?
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2016 #2 Skrevet 19. februar 2016 9 minutter siden, Susa skrev: Jeg skal lage paris-brest til mammas bursdag imorgen. http://mat.tv3.no/oppskrifter/hele-norge-baker/paris-brest men jeg lurer litt på hasselnøttpralin. Har lest litt rundt og det ser ut som om jeg kan lage det med karamell og hasselnøtter. Og så skal det males. Men da blir det vel litt kornete/melete. Det ser jo ut som en pasta i programmet? Jeg har googlet litt, og det ser ut til at du skal male karamell og hasselnøtter til det blir mykt igjen. Antakelig er det oljene i hasselnøttene som kommer ut og får massen til å henge sammen. http://oppskrift.klikk.no/konfekt-med-hasselnøttpraline/6525/ http://cocoakid.blogg.no/1303069855_hasselntt.html Heldige mamma'n din - den kaka høres deilig ut! Anonymkode: d1e4c...00f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå