Gå til innhold

hasselnøttpralin/paris-brest


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage paris-brest til mammas bursdag imorgen. http://mat.tv3.no/oppskrifter/hele-norge-baker/paris-brest

men jeg lurer litt på hasselnøttpralin. Har lest litt rundt og det ser ut som om jeg kan lage det med karamell og hasselnøtter. Og så skal det males. Men da blir det vel litt kornete/melete. Det ser jo ut som en pasta i programmet?  

Videoannonse
Annonse
Skrevet
9 minutter siden, Susa skrev:

Jeg skal lage paris-brest til mammas bursdag imorgen. http://mat.tv3.no/oppskrifter/hele-norge-baker/paris-brest

men jeg lurer litt på hasselnøttpralin. Har lest litt rundt og det ser ut som om jeg kan lage det med karamell og hasselnøtter. Og så skal det males. Men da blir det vel litt kornete/melete. Det ser jo ut som en pasta i programmet?  

Jeg har googlet litt, og det ser ut til at du skal male karamell og hasselnøtter til det blir mykt igjen. Antakelig er det oljene i hasselnøttene som kommer ut og får massen til å henge sammen. 

http://oppskrift.klikk.no/konfekt-med-hasselnøttpraline/6525/

http://cocoakid.blogg.no/1303069855_hasselntt.html

Heldige mamma'n din - den kaka høres deilig ut! 

Anonymkode: d1e4c...00f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...