Gå til innhold

Lammeskank i lammefrikassé?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som vet om det går an å bruke lammeskank som kjøtt i lammefrikassé?:-) Eneste av lam på butikken

Anonymkode: f4269...7e6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det burde funke bra, bare pass på å beregne lang nok trekketid. Lammeskank har masse god smak og blir mør og saftig bare den får lang nok tid på seg. Og så må du passe på å utnytte benet til kraften, her er det også masse god smak. :) 

Anonymkode: 575fa...33c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...