AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #1 Skrevet 16. februar 2016 Noen som vet om det går an å bruke lammeskank som kjøtt i lammefrikassé?:-) Eneste av lam på butikken Anonymkode: f4269...7e6
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #2 Skrevet 16. februar 2016 Det burde funke bra, bare pass på å beregne lang nok trekketid. Lammeskank har masse god smak og blir mør og saftig bare den får lang nok tid på seg. Og så må du passe på å utnytte benet til kraften, her er det også masse god smak. Anonymkode: 575fa...33c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå