MorTil2 Skrevet 14. februar 2016 #1 Skrevet 14. februar 2016 Hei Jeg er ingen mesterkokk, og selv de enkleste ting blir vriene for meg.... I går kjøpte jeg rå kyllinglår og marinade i pose. Kyllingen ligger nå i kjøleskapet og marinerer seg, og jeg søker etter oppskrifter for å finne ut hvor lenge de skal stå i ovnen. Noen steder står det 210 grader i 25 minutter, andre steder 170 grader i 50 minutter. Så til dere som har mer peiling på mat enn meg :Hva blir best ?
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2016 #2 Skrevet 14. februar 2016 Ovnen på 190-200 og en halvtime på hver side, avslutt med skinnsiden opp, blir perfekt hver gang. Anonymkode: 4fd10...7c1
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2016 #3 Skrevet 14. februar 2016 225 grader i omkring 25 minuter. Du trenger ikke å drive å snu dem midtveis. Anonymkode: 49fab...eaf 1
Luckiness Skrevet 14. februar 2016 #4 Skrevet 14. februar 2016 Jeg pleier å ta ovnen på 200 grader. Pensler med en blanding av oliven- og rapsolje, og salt og pepper. Aner ikke hvor lenge de står inni. Men tar de ut når de er blitt gyllen. Pleier ikke å snu de. Skinnet pleier å bli sprøtt nok. Men kan sikkert bli sprøere av å gjøre det på en annen måte.
MorTil2 Skrevet 14. februar 2016 Forfatter #5 Skrevet 14. februar 2016 Tusen takk for svar. Da er de i ovnen på 190 grader. Fant en oppskrift på rema 1000 sin nettside. Der sto det at jeg skulle øke temperaturen de siste fem minuttene (etter 25-30 minutter på 190 grader), for å få sprøtt skinn.
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2016 #6 Skrevet 14. februar 2016 Du får sprøtt skinn om du snur dem så jeg gjør alltid det. Null stress. Anonymkode: 4fd10...7c1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå