JDT Skrevet 8. februar 2016 #1 Skrevet 8. februar 2016 Hei, bakte min første vellykkede sjokoladekake idag ☺ har aldri vært vellykket ellers,og aldri blitt spist,derfor litt usikker på oppbevaringen. Skal den i romtemperatur eller kjøleskap? Er redd den blir for hard eller tørr i kjøleskap. Men redd den blir ødelagt/sur hvis jeg legger den ute. Den er med glasur. Glasuren er laget av melis,smeltet kokesjokolade,pisket smør.
Millimani Skrevet 8. februar 2016 #2 Skrevet 8. februar 2016 Kjøleskap Men kan være greit å ta den ut litt før den skal spises, sånn at den får "rom-temperert" seg, da den kanskje er best å spise når den ikke er kald. Evt fryseboks da, hvis du vil spare den litt lenger. 1
Konvall Skrevet 10. februar 2016 #3 Skrevet 10. februar 2016 Vi har aldri sjokoladekaken i kjøleskapet. Kun på benken med tett folie over. Står sjelden lengre enn tre dager..da er den for lengst spist opp hos oss😄 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå