Gå til innhold

Bake fastelavensbollene i dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller vil de smake som de ble laget i går, ikke helt ferske når jeg serverer dem i morgen?

Anonymkode: d228a...c50

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Boller bør selvsagt lages samme dagen. De vil bli tørre i morgen og gjestene må presse de ned. 

Anonymkode: fe4d2...7cb

Skrevet

Du kan lage de i dag og fryse de ned, for så å legge de på tining noen timer før gjestene kommer i morgen

Anonymkode: 079b6...083

Skrevet

Ja, det var det jeg også tenkte, jærbakst er best samme dag. Det var bare at jeg har invitert til både middag og kaffe i morgen, å tenkte å fordele arbeidet over større perioden. Men akk nei, så var ikke god ide. 

TS

 

Anonymkode: d228a...c50

Skrevet

Bak i dag, frys dem, til i morgen. Du kan også varme bollene litt i ovnen før servering, da smaker de nybakt. 

Anonymkode: 6eacb...6e7

Skrevet

Jeg er uenig med frysingen. 

Hva med å lage deigen i morgen tidlig (eller i dag) og lage de i morgen? Stekingen tar jo ikke lang tid. 

Anonymkode: fe4d2...7cb

Skrevet

Lag deigen i dag og rull dem ut i morgen :)

Anonymkode: 64d7f...b06

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...