Gå til innhold

drinker på restaurant - når?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dette vil for noen nok fremstå som et idiotisk spørsmål, men jeg er oppriktig nysgjerrig. Når man spiser ute på restaurant - når er det naturlig å bestille drinker? Før, under, etter maten? Vet mange restauranter operer med signaturdrinker også videre, men når er det egentlig naturlig "å drinke" når man spiser på restaurant? Setter stor pris på seriøse svar, hilsen restaurant-dummy:)

Anonymkode: 14eac...7ef

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg vil si både før og etter er vanlig. En aperitiff før maten, og/eller en drink etter om man ikke har lyst til å avslutte men heller ikke føler for å gå et annet sted. :) 

Underveis i måltidet er ikke vanlig, da er det gjerne vin/øl det går i om man drikker alkohol, evt. en akevitt om det passer. Jeg har opplevd at et menneske drakk gin & tonic til en 6-retters middag på restaurant, men det var ærlig talt en noe selsom opplevelse. :P

Anonymkode: 0b6c8...7e0

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...