AnonymBruker Skrevet 5. februar 2016 #1 Skrevet 5. februar 2016 Dette vil for noen nok fremstå som et idiotisk spørsmål, men jeg er oppriktig nysgjerrig. Når man spiser ute på restaurant - når er det naturlig å bestille drinker? Før, under, etter maten? Vet mange restauranter operer med signaturdrinker også videre, men når er det egentlig naturlig "å drinke" når man spiser på restaurant? Setter stor pris på seriøse svar, hilsen restaurant-dummy Anonymkode: 14eac...7ef
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2016 #2 Skrevet 5. februar 2016 Jeg vil si både før og etter er vanlig. En aperitiff før maten, og/eller en drink etter om man ikke har lyst til å avslutte men heller ikke føler for å gå et annet sted. Underveis i måltidet er ikke vanlig, da er det gjerne vin/øl det går i om man drikker alkohol, evt. en akevitt om det passer. Jeg har opplevd at et menneske drakk gin & tonic til en 6-retters middag på restaurant, men det var ærlig talt en noe selsom opplevelse. Anonymkode: 0b6c8...7e0 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå