AnonymBruker Skrevet 5. februar 2016 #1 Del Skrevet 5. februar 2016 Jeg skal bake boller og rundstykker. I begge oppskriftene står det margarin, men jeg lurer på om resultatet vil bli like godt ved å erstatte med smør? Bruker ellers aldri margarin, så gidder ikke kjøpe inn en hel pakke om ikke jeg må Anonymkode: 8aba6...ae6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RompeRusk Skrevet 5. februar 2016 #2 Del Skrevet 5. februar 2016 Går sikkert fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 5. februar 2016 #3 Del Skrevet 5. februar 2016 Jeg vil tro at det bare blir enda bedre. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2016 #4 Del Skrevet 5. februar 2016 Ja, man skulle jo tro det! Takk for svar Anonymkode: 8aba6...ae6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #5 Del Skrevet 6. februar 2016 Jeg bruker heller smør enn margarin når jeg baker. Blir mye bedre smak. Anonymkode: 9d3aa...49a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
murray Skrevet 6. februar 2016 #6 Del Skrevet 6. februar 2016 Bruk ordentlig smør i bakverket. Det blir mye bedre. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
saltvann Skrevet 6. februar 2016 #7 Del Skrevet 6. februar 2016 Bruker alltid smør Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #8 Del Skrevet 6. februar 2016 Takk for svar! Jeg har jo aldri margarin i hus, smør gir så mye bedre smak Anonymkode: 8aba6...ae6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå