AnonymBruker Skrevet 3. februar 2016 #1 Skrevet 3. februar 2016 Hadde en liten periode der jeg prøvde ut litt diverse "functional foods", men har nå gått bort i fra det, fordi jeg synes det ble dyrt og unødvendig. Sitter igjen med ganske mye mandelmel (brukte det kun til marsipan, da jeg ikke kom på noe annet å bruke det til) som jeg nå ikke vet hva jeg skal gjøre med. Er det noen som har oppskrifter på noe godt det kan brukes til? Ikke noe der det hører med til oppskriften å bruke andre sånne melvarianter (peanøttmel, kokosmel, eller hva det er alt heter) for det har jeg ikke. Anonymkode: 7f608...2fc
Ananas. Skrevet 3. februar 2016 #2 Skrevet 3. februar 2016 Du kan bruke det i de aller fleste kakeoppskrifter som inneholder malte mandler, om du synes det blir for fint, kan du blande 50/50.
Mis(s)Understood Skrevet 3. februar 2016 #3 Skrevet 3. februar 2016 Jeg ville tatt sjansen på en gammeldags fyrstekake. Det er kjempegodt
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2016 #4 Skrevet 3. februar 2016 Makroner! Det er den eneste grunnen til at jeg kjøper mandelmel i hvert fall Anonymkode: d686d...3ff
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2016 #5 Skrevet 3. februar 2016 Financier/friands. Kjempegod og enkel kake av mandelmel, eggehviter, sukker og brunet smør, som kan toppes med det meste av frukt og bær. Skal lages i spesielle små rektangulære former, men muffins/cupcake-brett kan brukes. Jeg pleier å lage en stor kake av hele røren i springform. En oppskrift, men bare å søke etter flere på nett: http://www.nytimes.com/1999/11/24/dining/the-pastry-chef-s-rich-little-secret.html Anonymkode: 3db83...165
Kristanna Skrevet 4. februar 2016 #6 Skrevet 4. februar 2016 Du kan jo prøve bollene til Fotballfrue De er helt greie, men bør spises samme dag. Ikke gode etter frysing. http://www.carolinebergeriksen.no/2011/10/14/oppskrift-pa-skikkelige-boller-lchf/
vogue90 Skrevet 5. februar 2016 #7 Skrevet 5. februar 2016 Prøv mandelkjeks (står kvernede mandler, men kan fint bruke mandelmel): http://sprudlendesunn.no/blogg/?p=495) Mandelgrøt er også godt (oppskrift her f.eks. http://www.paleoskafferiet.se/notgrot/) eller så kan du som nevnt bruke det i bakst som vafler, kaker, scones osv. Ligger mange forskjellige oppskrifter ute
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå