AnonymBruker Skrevet 3. februar 2016 #1 Skrevet 3. februar 2016 Jeg synes hjemmelaget brød fort kan bli litt smakløst, men jeg vil helst ikke bruke mer salt eller sukker heller. Kunne det fungert om jeg baker med krydder? Som oregane, timian o.l. Er det i såfall best å bake det inn i deigen, eller strø det over før jeg har det i øvnen? Eller kanskje pensling? Noen som har prøvd? Anonymkode: df840...084
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2016 #3 Skrevet 3. februar 2016 Fennikelfrø i deigen anbefales. Anonymkode: b0c81...2b2
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2016 #4 Skrevet 3. februar 2016 Jeg bruker karve i deigen. Du blander tørt krydder/urter med de andre tørrvarene før du har i væske. Anonymkode: f9a26...464
Mis(s)Understood Skrevet 3. februar 2016 #5 Skrevet 3. februar 2016 Grovt rugbrød med karve er skikkelig snadder.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå