Gå til innhold

Bake brød med krydder i


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg synes hjemmelaget brød fort kan bli litt smakløst, men jeg vil helst ikke bruke mer salt eller sukker heller. Kunne det fungert om jeg baker med krydder? Som oregane, timian o.l. Er det i såfall best å bake det inn i deigen, eller strø det over før jeg har det i øvnen? Eller kanskje pensling? Noen som har prøvd?

Anonymkode: df840...084

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fennikelfrø i deigen anbefales. :tommelsmil: 

Anonymkode: b0c81...2b2

Skrevet

Jeg bruker karve i deigen. Du blander tørt krydder/urter med de andre tørrvarene før du har i væske. 

Anonymkode: f9a26...464

Skrevet

Grovt rugbrød med karve er skikkelig snadder.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...