AnonymBruker Skrevet 2. februar 2016 #1 Skrevet 2. februar 2016 Hei, jeg kjøpte noen Sjampinjonger som jeg frøys ned med en gang jeg kom hjem. Når jeg i går tok de opp og i dag skulle bruke de, var de veeldig vassen, blaut og ubrukelig. Haha, så hva har jeg gjort galt? kan ikke fesk sopp fryses? Evt hvordan skal de tines? Hilsen en som er glad i sopp Anonymkode: c5113...d89
Sølvrosen Skrevet 3. februar 2016 #2 Skrevet 3. februar 2016 Fersk sopp bør deles opp og forvelles før frysing. Det er ikke mulig å bevare konsistensen av rå sopp ved frysing. Bruk dem i mat som varmes, f.eks pizza og gryterett
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå