Gjest Ennasus Skrevet 1. februar 2016 #2 Skrevet 1. februar 2016 Stekt ostekake eller den "rå" versjonen?
Konvall Skrevet 10. februar 2016 #4 Skrevet 10. februar 2016 Ostekake med gelelokk fra det søte liv bloggen bruker alltid jeg. Veldig god! Og lett å lage!
Gjest Ennasus Skrevet 10. februar 2016 #5 Skrevet 10. februar 2016 (endret) Bruk denne som base: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/ostekake-med-gelelokk men dropp gelelokket. Lag heller fudgemasse (http://ingridmariewidvey.com/2013/06/15/verdens-beste-fudge/) hell i rund form med samme størrlelse som på kaken, også bare legger du den pent oppå når kaken og fudgen er ferdig avkjølt. Kan også bruke litt av massen i bunnen... eller du kan gjøre det enklere å lage en smørkrem som du blander med smeltet fudge fra smågodtdisken som du blander inn i og smøret utover.. Er også veldig godt med pepperkakebunn og hvit sjokolade i selve ostelaget.. eller sitronostekake med sitronsmak i ostemassen, eller at du burker oppskriften over og bare rører inn lemoncurd i swirs, toppet med marengs som du brenner med sånn brenner Endret 10. februar 2016 av Ennasus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå