Gå til innhold

Hvor kjøper dere hummus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan er konsistensen på hummus?

Må den kokes eller stekes, eller kan den spises som den er?

Anonymkode: 8fe19...2b9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De har på meny, den kan spises som den er.

Anonymkode: 3862d...f89

  • Liker 1
Skrevet

Konsistensen er myk og kremete, den varmes ikke.

  • Liker 2
Skrevet
14 minutter siden, AnonymBruker skrev:

De har på meny, den kan spises som den er.

Anonymkode: 3862d...f89

 

11 minutter siden, mini-mio skrev:

Konsistensen er myk og kremete, den varmes ikke.

Hjertelig takk! :hjerte:

Anonymkode: 8fe19...2b9

Skrevet

Nå fikk jeg lyst på hummus :)

  • Liker 2
Skrevet

Kjøper aldri. Tar et par minutter å lage , koster under ti kroner. Google oppskrifter , så prøver du deg fram til en variant du liker. 

  • Liker 2
Skrevet
4 minutter siden, LittDiva skrev:

Kjøper aldri. Tar et par minutter å lage , koster under ti kroner. Google oppskrifter , så prøver du deg fram til en variant du liker. 

Tusen takk!

Kjøper man kikerter på hermetikk, som er ferdig kokt da?  På hvilke butikker kan jeg finne kikerter?

Anonymkode: 8fe19...2b9

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Tusen takk!

Kjøper man kikerter på hermetikk, som er ferdig kokt da?  På hvilke butikker kan jeg finne kikerter?

Anonymkode: 8fe19...2b9

Jeg kjøper hermetiske , de har det i alle butikker i Oslo i hvert fall . 

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, LittDiva skrev:

Jeg kjøper hermetiske , de har det i alle butikker i Oslo i hvert fall . 

Tusen takk! Skal kikertene skylles i vann før man bruker de?

Anonymkode: 8fe19...2b9

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Tusen takk! Skal kikertene skylles i vann før man bruker de?

Anonymkode: 8fe19...2b9

Jeg gjør det .

  • Liker 1
Skrevet
13 minutter siden, LittDiva skrev:

Kjøper aldri. Tar et par minutter å lage , koster under ti kroner. Google oppskrifter , så prøver du deg fram til en variant du liker. 

får du tahini til under 10? Eller bruker du noe annet?

Skrevet
Et øyeblikk siden, LittDiva skrev:

Jeg gjør det .

Ok :) Tusen takk for god hjelp!

 

Anonymkode: 8fe19...2b9

Skrevet
Et øyeblikk siden, mini-mio skrev:

får du tahini til under 10? Eller bruker du noe annet?

Hender jeg dropper hele tahini, ikke min favoritt. Hvis jeg har gjester , så er det uansett ikke mye som skal oppi . Og en åpnet tahini holder seg ju en stund. 

Tenkte mest at porsjonsprisen blir under tiern , sammenlignet med kjøpe hummus til 30-60 kroner boksen. 

Jeg varierer også med en bit kokt rødbet , noen ganger med  zaatar , masse forskjellige etter hva jeg skal bruke hummusen til . 

  • Liker 1
Skrevet
6 minutter siden, mini-mio skrev:

får du tahini til under 10? Eller bruker du noe annet?

Jeg lager det selv, av sesamfrø, olje og en klype salt.

  • Liker 2
Skrevet

På innvandrerbutikk

Anonymkode: 13a9d...d9c

  • Liker 1
Skrevet

Lag selv ja, mye bedre! Skyll kikertene, kjør i kjøkkenmaskin med hvitløk, kummin, ca en ss tahin og vann. Ha i salt om du vil, jeg bruker verken olje eller salt. Tar maks to minutter som noen over sa. Et glass tahin varer i evigheter.

Anonymkode: b902d...e0b

  • Liker 1
Skrevet

Som flere sier, lag selv. Bruk eksempel oppskriften til Jamie Oliver. Den ferdige hummusen i Norge er ikke voldsomt å skryte av... 

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Lag selv ja, mye bedre! Skyll kikertene, kjør i kjøkkenmaskin med hvitløk, kummin, ca en ss tahin og vann. Ha i salt om du vil, jeg bruker verken olje eller salt. Tar maks to minutter som noen over sa. Et glass tahin varer i evigheter.

Anonymkode: b902d...e0b

Og NB: Sitron! Masse sitron for å balansere er essensielt, også i hummus. Jeg bruker også noen skjeer olivenolje, og selvsagt salt og pepper.

Anonymkode: d5bc1...dc9

  • Liker 1
Skrevet
Den 31.1.2016 at 20.18, AnonymBruker skrev:

Lag selv ja, mye bedre! Skyll kikertene, kjør i kjøkkenmaskin med hvitløk, kummin, ca en ss tahin og vann. Ha i salt om du vil, jeg bruker verken olje eller salt. Tar maks to minutter som noen over sa. Et glass tahin varer i evigheter.

Anonymkode: b902d...e0b

Du mangler både olivenolje, frisk sitron, persille, paprika og havsalt- slutt å lag gugge av noe som er SÅ godt om du lager det skikkelig.

  • Liker 1
Skrevet

Skulle gjerne laget selv, men hva gjør man når man ikke har kjøkkenmaskin? #student

Anonymkode: 8237b...0d6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...