AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #1 Skrevet 31. januar 2016 Hvordan er konsistensen på hummus? Må den kokes eller stekes, eller kan den spises som den er? Anonymkode: 8fe19...2b9
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #2 Skrevet 31. januar 2016 De har på meny, den kan spises som den er. Anonymkode: 3862d...f89 1
minister-mio Skrevet 31. januar 2016 #3 Skrevet 31. januar 2016 Konsistensen er myk og kremete, den varmes ikke. 2
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #4 Skrevet 31. januar 2016 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: De har på meny, den kan spises som den er. Anonymkode: 3862d...f89 11 minutter siden, mini-mio skrev: Konsistensen er myk og kremete, den varmes ikke. Hjertelig takk! Anonymkode: 8fe19...2b9
LittDiva Skrevet 31. januar 2016 #6 Skrevet 31. januar 2016 Kjøper aldri. Tar et par minutter å lage , koster under ti kroner. Google oppskrifter , så prøver du deg fram til en variant du liker. 2
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #7 Skrevet 31. januar 2016 4 minutter siden, LittDiva skrev: Kjøper aldri. Tar et par minutter å lage , koster under ti kroner. Google oppskrifter , så prøver du deg fram til en variant du liker. Tusen takk! Kjøper man kikerter på hermetikk, som er ferdig kokt da? På hvilke butikker kan jeg finne kikerter? Anonymkode: 8fe19...2b9
LittDiva Skrevet 31. januar 2016 #8 Skrevet 31. januar 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tusen takk! Kjøper man kikerter på hermetikk, som er ferdig kokt da? På hvilke butikker kan jeg finne kikerter? Anonymkode: 8fe19...2b9 Jeg kjøper hermetiske , de har det i alle butikker i Oslo i hvert fall . 1
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #9 Skrevet 31. januar 2016 1 minutt siden, LittDiva skrev: Jeg kjøper hermetiske , de har det i alle butikker i Oslo i hvert fall . Tusen takk! Skal kikertene skylles i vann før man bruker de? Anonymkode: 8fe19...2b9
LittDiva Skrevet 31. januar 2016 #10 Skrevet 31. januar 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Tusen takk! Skal kikertene skylles i vann før man bruker de? Anonymkode: 8fe19...2b9 Jeg gjør det . 1
minister-mio Skrevet 31. januar 2016 #11 Skrevet 31. januar 2016 13 minutter siden, LittDiva skrev: Kjøper aldri. Tar et par minutter å lage , koster under ti kroner. Google oppskrifter , så prøver du deg fram til en variant du liker. får du tahini til under 10? Eller bruker du noe annet?
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #12 Skrevet 31. januar 2016 Et øyeblikk siden, LittDiva skrev: Jeg gjør det . Ok Tusen takk for god hjelp! Anonymkode: 8fe19...2b9
LittDiva Skrevet 31. januar 2016 #13 Skrevet 31. januar 2016 Et øyeblikk siden, mini-mio skrev: får du tahini til under 10? Eller bruker du noe annet? Hender jeg dropper hele tahini, ikke min favoritt. Hvis jeg har gjester , så er det uansett ikke mye som skal oppi . Og en åpnet tahini holder seg ju en stund. Tenkte mest at porsjonsprisen blir under tiern , sammenlignet med kjøpe hummus til 30-60 kroner boksen. Jeg varierer også med en bit kokt rødbet , noen ganger med zaatar , masse forskjellige etter hva jeg skal bruke hummusen til . 1
Angua von Überwald Skrevet 31. januar 2016 #14 Skrevet 31. januar 2016 6 minutter siden, mini-mio skrev: får du tahini til under 10? Eller bruker du noe annet? Jeg lager det selv, av sesamfrø, olje og en klype salt. 2
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #15 Skrevet 31. januar 2016 På innvandrerbutikk Anonymkode: 13a9d...d9c 1
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #16 Skrevet 31. januar 2016 Lag selv ja, mye bedre! Skyll kikertene, kjør i kjøkkenmaskin med hvitløk, kummin, ca en ss tahin og vann. Ha i salt om du vil, jeg bruker verken olje eller salt. Tar maks to minutter som noen over sa. Et glass tahin varer i evigheter. Anonymkode: b902d...e0b 1
Gjest Timber Skrevet 31. januar 2016 #17 Skrevet 31. januar 2016 Som flere sier, lag selv. Bruk eksempel oppskriften til Jamie Oliver. Den ferdige hummusen i Norge er ikke voldsomt å skryte av...
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2016 #18 Skrevet 31. januar 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Lag selv ja, mye bedre! Skyll kikertene, kjør i kjøkkenmaskin med hvitløk, kummin, ca en ss tahin og vann. Ha i salt om du vil, jeg bruker verken olje eller salt. Tar maks to minutter som noen over sa. Et glass tahin varer i evigheter. Anonymkode: b902d...e0b Og NB: Sitron! Masse sitron for å balansere er essensielt, også i hummus. Jeg bruker også noen skjeer olivenolje, og selvsagt salt og pepper. Anonymkode: d5bc1...dc9 1
Antoinette Skrevet 2. februar 2016 #19 Skrevet 2. februar 2016 Den 31.1.2016 at 20.18, AnonymBruker skrev: Lag selv ja, mye bedre! Skyll kikertene, kjør i kjøkkenmaskin med hvitløk, kummin, ca en ss tahin og vann. Ha i salt om du vil, jeg bruker verken olje eller salt. Tar maks to minutter som noen over sa. Et glass tahin varer i evigheter. Anonymkode: b902d...e0b Du mangler både olivenolje, frisk sitron, persille, paprika og havsalt- slutt å lag gugge av noe som er SÅ godt om du lager det skikkelig. 1
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2016 #20 Skrevet 2. februar 2016 Skulle gjerne laget selv, men hva gjør man når man ikke har kjøkkenmaskin? #student Anonymkode: 8237b...0d6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå