Xina Skrevet 13. oktober 2004 #1 Skrevet 13. oktober 2004 Her skal vi ha: Eggerøre og laks til forett. Elgesteik til middag. Is med friske jordbær.
Gjest gjest1 Skrevet 13. oktober 2004 #2 Skrevet 13. oktober 2004 Menyen er ikke helt i boks men jeg tror det blir skinke og melon til forrett, lam til hovedrett og frukt m/is til dessert.
Aelwyn Skrevet 13. oktober 2004 #3 Skrevet 13. oktober 2004 Vi har snakka om: Spekeskinke med Melon. Urtespekka lammelår Bjørnebær/frukt med vaniljeis (og eggelikør til de som vi ha)
leela Skrevet 13. oktober 2004 #4 Skrevet 13. oktober 2004 Vi tenker på dette: -Melon med skinke og garnityr -Basilikum marinert storfe filet med garnityr -Hjemmelaget jordbærfromasj med friske jordbær og krem
Lullu Skrevet 13. oktober 2004 #5 Skrevet 13. oktober 2004 Røklaks på urtetoast Reinsdyrplomme m/ timanstekte poteter og fløtesaus Creme Brulee
cecily Skrevet 13. oktober 2004 #6 Skrevet 13. oktober 2004 Kremet blomkålsuppe m/hjemmelaget brød Helstekt indrefilét m/grønnsaker, soppstuing og fløtegratinerte poteter. Bjørnebærparfait m/varme bjørnebær. Maten var så god! NAM!!!!
Tosca Skrevet 13. oktober 2004 #7 Skrevet 13. oktober 2004 Vi hadde dette: Hvitløksmarinerte scampi Helstekt indrefilet av okse Karamellpudding
Gjest gjest1 Skrevet 13. oktober 2004 #9 Skrevet 13. oktober 2004 Koldtbord. Det skal vi også ha, men har ikkje bestemt oss for kva vi skal ha på det koldtbordet. Kva skal de ha?
søndagsengel? Skrevet 13. oktober 2004 #10 Skrevet 13. oktober 2004 Vi TROR vi går for dette: Forrett: Klar fiske- og skalldyrsuppe på Middelhavs vis Hovedrett: Sopp- og urtefarsert kalkunfilet, sesongens grønnsaker og sherrysaus Dessert: Pasjonsfrukt parfait med friske bær
Arwen Skrevet 13. oktober 2004 #11 Skrevet 13. oktober 2004 Det skal vi også ha, men har ikkje bestemt oss for kva vi skal ha på det koldtbordet. Kva skal de ha? Koldtbord her også, ikke helt ferdig med utvalget enda, men nesten.
Gjest Anonymous Skrevet 13. oktober 2004 #12 Skrevet 13. oktober 2004 Nå ble jeg sulten I bryllupet vårt hadde vi denne menyen: Fiskepate med salat andebryst med bjørnebærsaus, sopp og stekte poteter. bærsymfoni - is med bær og bringebærcoulis
Oylo Skrevet 14. oktober 2004 #13 Skrevet 14. oktober 2004 Vi skal ha Rekecoctail til forrett Kalvestek med fløtesaus og grønnsaker Is med lune bjørnebær Satser på at det kan være noe alle liker.
Gjest Madam Felle Skrevet 2. mars 2005 #14 Skrevet 2. mars 2005 Det skal vi også ha, men har ikkje bestemt oss for kva vi skal ha på det koldtbordet. Kva skal de ha? Vi skal ha: Roastbeef Reker steik skinke Spekemat skalldyr kylling potetsalat Andre salater Krepsehalesalat waldorfsalat oster Dessert
Martha Stewart Skrevet 3. mars 2005 #15 Skrevet 3. mars 2005 Vi skal sannsynligvis ha en 6-retters bryllupsmiddag med følgende: - Forrett: Asparges med urter - Hummer - Sesongens fisk - Granité (en slags sorbet, såkalt hvilerett) - Foie gras (gåselever) - Kalv - Dessert med bær Restauranten gir oss flere detaljer når det nærmer seg, ut fra at de baserer menyen på sesongens råvarer.
Jullan Skrevet 3. mars 2005 #16 Skrevet 3. mars 2005 Vi skal ha: Asparges med spekeskinke rundt,melonbiter og et dryss av parmesanost. Indrefilèt av okse Dessert blir noe friskt, antakeligvis jordbær.
Gjest Betty Boop Skrevet 3. mars 2005 #17 Skrevet 3. mars 2005 Vi skal ha: - Kanapeer før middag (utvalg av 6) - Forrett: Tomato tartlet with olive tapenade and rocket salad - Hovedrett: Lammeskank med saus, nypoteter og sesongens grønnsaker - Dessert: Sjokoladeostekake med bærcoulis og friske jordbær - Etter desserten blir det satt frem ost og kjeks ved hvert bord - Etter ost og kjeks blir det servert kaffe og mintsjokolader Utpå kvelden blir det hjemmelagde rundstykker og diverse oster.
linky Skrevet 3. mars 2005 #18 Skrevet 3. mars 2005 vi skal ha dette.. forrett: skalldyrtallerken hovedrett: rødvinsmarinert oksestek m/rødvinssaus (poteter, grønnsaker osv.) dessert: is med frisk fruktsalat
carina81 Skrevet 3. mars 2005 #19 Skrevet 3. mars 2005 Vi skal ha følgende: Forrett: Carpaccio av okse Hovedrett: Glasert kalkunbryst,portvinssaus tilsmakt solbær og dijonsennep, grønnsaker og potet strudel Dessert: Fransk konfekt kake med mango sorbet og bær culies
majan Skrevet 3. mars 2005 #20 Skrevet 3. mars 2005 foreløpig står det kun dette; lune bjørnebær m vaniljeis og eggelikør
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå