Gå til innhold

Hva står på menyen til bryllupet deres?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Her skal vi ha:

Eggerøre og laks til forett.

Elgesteik til middag.

Is med friske jordbær.

:vinke:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Menyen er ikke helt i boks men jeg tror det blir skinke og melon til forrett, lam til hovedrett og frukt m/is til dessert.

Skrevet

:sjarmor:

Vi har snakka om:

Spekeskinke med Melon.

Urtespekka lammelår

Bjørnebær/frukt med vaniljeis (og eggelikør til de som vi ha)

Skrevet

Vi tenker på dette:

-Melon med skinke og garnityr

-Basilikum marinert storfe filet med garnityr

-Hjemmelaget jordbærfromasj med friske jordbær og krem

Skrevet

Røklaks på urtetoast

Reinsdyrplomme m/ timanstekte poteter og fløtesaus

Creme Brulee

Skrevet

Kremet blomkålsuppe m/hjemmelaget brød

Helstekt indrefilét m/grønnsaker, soppstuing og fløtegratinerte poteter.

Bjørnebærparfait m/varme bjørnebær.

Maten var så god! NAM!!!! :tunge1::sikle::wow::sjarmor:

Skrevet

Vi hadde dette:

Hvitløksmarinerte scampi

Helstekt indrefilet av okse

Karamellpudding

:sikle:

Skrevet
Koldtbord.  :sjarmor:

Det skal vi også ha, men har ikkje bestemt oss for kva vi skal ha på det koldtbordet. Kva skal de ha?

Skrevet

Vi TROR vi går for dette:

Forrett:

Klar fiske- og skalldyrsuppe på Middelhavs vis

Hovedrett:

Sopp- og urtefarsert kalkunfilet, sesongens grønnsaker og sherrysaus

Dessert:

Pasjonsfrukt parfait med friske bær

Skrevet

Det skal vi også ha, men har ikkje bestemt oss for kva vi skal ha på det koldtbordet. Kva skal de ha?

Koldtbord her også, ikke helt ferdig med utvalget enda, men nesten. :)

Gjest Anonymous
Skrevet

Nå ble jeg sulten :sikle:

I bryllupet vårt hadde vi denne menyen:

Fiskepate med salat

andebryst med bjørnebærsaus, sopp og stekte poteter.

bærsymfoni - is med bær og bringebærcoulis

Skrevet

Vi skal ha

Rekecoctail til forrett

Kalvestek med fløtesaus og grønnsaker

Is med lune bjørnebær

Satser på at det kan være noe alle liker.

  • 4 måneder senere...
Gjest Madam Felle
Skrevet

Det skal vi også ha, men har ikkje bestemt oss for kva vi skal ha på det koldtbordet. Kva skal de ha?

Vi skal ha:

Roastbeef

Reker

steik

skinke

Spekemat

skalldyr

kylling

potetsalat

Andre salater

Krepsehalesalat

waldorfsalat

oster

Dessert

Skrevet

Vi skal sannsynligvis ha en 6-retters bryllupsmiddag med følgende:

- Forrett: Asparges med urter

- Hummer

- Sesongens fisk

- Granité (en slags sorbet, såkalt hvilerett)

- Foie gras (gåselever)

- Kalv

- Dessert med bær

Restauranten gir oss flere detaljer når det nærmer seg, ut fra at de baserer menyen på sesongens råvarer.

Skrevet

Vi skal ha:

Asparges med spekeskinke rundt,melonbiter og et dryss av parmesanost.

Indrefilèt av okse

Dessert blir noe friskt, antakeligvis jordbær.

Gjest Betty Boop
Skrevet

Vi skal ha:

- Kanapeer før middag (utvalg av 6)

- Forrett: Tomato tartlet with olive tapenade and rocket salad

- Hovedrett: Lammeskank med saus, nypoteter og sesongens grønnsaker

- Dessert: Sjokoladeostekake med bærcoulis og friske jordbær

- Etter desserten blir det satt frem ost og kjeks ved hvert bord

- Etter ost og kjeks blir det servert kaffe og mintsjokolader

Utpå kvelden blir det hjemmelagde rundstykker og diverse oster.

Skrevet

vi skal ha dette..

forrett:

skalldyrtallerken

hovedrett:

rødvinsmarinert oksestek m/rødvinssaus (poteter, grønnsaker osv.)

dessert:

is med frisk fruktsalat

Skrevet

Vi skal ha følgende:

Forrett:

Carpaccio av okse

Hovedrett:

Glasert kalkunbryst,portvinssaus tilsmakt solbær og dijonsennep, grønnsaker og potet strudel

Dessert:

Fransk konfekt kake med mango sorbet og bær culies

:sikle:

Skrevet

foreløpig står det kun dette;

lune bjørnebær m vaniljeis og eggelikør

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...