Gå til innhold

Pizza med spekeskinke?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Har litt spekeskinke igjen fra sommeren. Ser at

saltet er i ferd med å skille seg ut så den bør

nok brukes snart.

Har noen laget pizza med spekeskinke? Hva

passer isåfall å bruke sammen med dette kjøttet

(forruten ost da)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Ethereal

For eksempel: druer, cherrytomater, oliven, løk, squash, muggost, cashewnøtter.

Jeg synes det er godt med druer i kombinasjon med salt spekeskinke, og gjerne norzola eller gorgonzola i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har litt spekeskinke igjen fra sommeren. Ser at

saltet er i ferd med å skille seg ut så den bør

nok brukes snart.

Har noen laget pizza med spekeskinke? Hva

passer isåfall å bruke sammen med dette kjøttet

(forruten ost da)?

Pizza med spekeskinke er kjempegodt ! Jeg begynte å lage det etter at jeg smakte det i Roma. Italiensk pizza med tynn bunn, tomatsaus, ost og skinke. Noe mer bruker jeg sjelden, av og til litt paprika. Skal tro om ikke artisjokkhjerter er godt også ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pizza med tomatsaus' date=' spekeskinke og champgnon er en sikker vinner hos oss.[/quote']

Du glemte mais! :fy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg lager pizza med spekeskikne bruker jeg for det første tynn bunn, så den mozarellaosten man får i sånne små "kuler som flyter i vann". Så bruker jeg spekeskinke, parmesan, oliven, soltørkede tomater og ferske basilikum blader. NAM!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Genevieve
Maiskorn på boks burde vel egentlig bannlysest fra det meste av mat (sammen med ananas på boks). :evil:

Herved har jeg stiftet aksjonsgruppen: Kvinner mot Maiskorn :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg synes mais på pizza (avhengig av resten av fyllet) er godt, og jeg kan love dere at mine pizzaer hverken er talentløse eller i nærheten av gatekjøkkenmat. :tunge1: Smaken er som baken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...