ragna-råkk Skrevet 26. januar 2016 #1 Del Skrevet 26. januar 2016 Hvis jeg skal sende med poden smoothie til lunsj, hva passer da best å ha i den, med tanke på at den skal oppbevares i romtemperatur? Når jeg lager hjemme, merker jeg jo at den blir "våtere" når bæra begynner å tine... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2016 #2 Del Skrevet 29. januar 2016 En vanlige flaske? Anonymkode: 119e5...7e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mr_White Skrevet 29. januar 2016 #3 Del Skrevet 29. januar 2016 Om du vil at den skal holde seg kald, kan du jo prøve en thermos. Den skal holde like bra på kulde som den holder på varme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2016 #4 Del Skrevet 29. januar 2016 Jeg pleier å lage smoothie kvelden før uten isbiter, legger den i kjøleskapet, og neste dag rett før jeg drar på jobb slenger jeg oppi 2-3 isbiter, da holder den seg kald en stund smaker jo bedre fersk så klart, men funker fint slik også Anonymkode: a25d8...4c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 29. januar 2016 #5 Del Skrevet 29. januar 2016 Kjøp en sånn thermos som både holder på varmen og kulda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2016 #6 Del Skrevet 29. januar 2016 Den 26. januar 2016 at 16.28, ragna-råkk skrev: Hvis jeg skal sende med poden smoothie til lunsj, hva passer da best å ha i den, med tanke på at den skal oppbevares i romtemperatur? Når jeg lager hjemme, merker jeg jo at den blir "våtere" når bæra begynner å tine... Vanlig frukt og grønt? Altså: folk flest lager jo lunsj enten kvelden før eller i store kvanta et par ganger i uka. Om du vil ha den slushy eller kald til lunsj: frys den etter du har blandet den og ta den rett fra frysen over i sekken. Holder seg fint i frysen en ukes tid, så du kan lage 5 stk på søndagen og slippe bryet med det i uka. Anonymkode: 7249a...35d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå