AnonymBruker Skrevet 25. januar 2016 #1 Skrevet 25. januar 2016 Skal arrangere nyttårsbord for rundt 25 stk., og vi skal lage en to eller tre retters middag. Vi har lite penger og må gjøre det så billig som mulig. Det vanskelige er hovedretten siden lokalet bare har et enkelt kjøkken med én stekeovn. Har noen forslag til hva som kan lages av kjøtt med kun én stekeovn som samtidig er rimelig? Setter pris på alle tips Det skal være litt "fancy", så lasagne, taco, gryterett etc. er utelukket. Anonymkode: 47d9f...0eb
Gjest Ennasus Skrevet 25. januar 2016 #2 Skrevet 25. januar 2016 Forrett: bruschetta med tomat, basilikum, mozarella og spekeskinke. Hovedrett: kremet blåskjellsuppe med focaccia og aioli. Brødet kan stekes på forhånd og serveres kaldt. Denne suppa er utrolig god og vi får alltid skryt for den i hvertfall Dessert: panna cotta med coulis, brownie/blondie med krem, porsjonspavlova..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå