hilli Skrevet 12. oktober 2004 #1 Skrevet 12. oktober 2004 Hvordan får jeg til store og gode skillingsboller. Mine blir for små, og hvert lag blir for tynt. Jeg vil gjerne lage slike som selges i bakeri.
Gjest Anonymous Skrevet 12. oktober 2004 #2 Skrevet 12. oktober 2004 du må ikke kjevle deigen så tynn og så må du kjevle den ganske stor liksom.. slik at du får en veldig tykk pølse - du skjønner vel hva jeg mener.. og så må du passe på å ha rett mengde gjær og behandle gjæren rett.. =)
Gjest Anonymous Skrevet 12. oktober 2004 #3 Skrevet 12. oktober 2004 Og gjæren beregnet for søtbakst er supereffektiv. Og ja, du vil ha en tjukk pølse! Og etterhev bollene over varmt vann i vasken, da blir de glad! Og - alfa og omega - bruk en GOD oppskrift.
Veronal Skrevet 12. oktober 2004 #4 Skrevet 12. oktober 2004 Jeg dobbelthever alltid søt gjærbakst - bollene og skillingsbollene mine blir supergode. (Dobbeltheve betyr å punktere deigen når deigen har blitt dobbelt så stor for så å vente til den blir dobbelt så stor igjen. Jeg etterhever selvfølgelig også ferdig utbakte emner.)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå