Gå til innhold

Skillingsboller


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan får jeg til store og gode skillingsboller. Mine blir for små, og hvert lag blir for tynt. Jeg vil gjerne lage slike som selges i bakeri.

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet

du må ikke kjevle deigen så tynn og så må du kjevle den ganske stor liksom.. slik at du får en veldig tykk pølse - du skjønner vel hva jeg mener.. og så må du passe på å ha rett mengde gjær og behandle gjæren rett.. =)

Gjest Anonymous
Skrevet

Og gjæren beregnet for søtbakst er supereffektiv. Og ja, du vil ha en tjukk pølse! :)

Og etterhev bollene over varmt vann i vasken, da blir de glad! Og - alfa og omega - bruk en GOD oppskrift.

Skrevet

Jeg dobbelthever alltid søt gjærbakst - bollene og skillingsbollene mine blir supergode. (Dobbeltheve betyr å punktere deigen når deigen har blitt dobbelt så stor for så å vente til den blir dobbelt så stor igjen. Jeg etterhever selvfølgelig også ferdig utbakte emner.)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...