Daisy Skrevet 12. oktober 2004 #1 Skrevet 12. oktober 2004 Skal ha selskap for 12 personer lørdag. Hovedrett er i boks, men jeg har av praktiske grunner ikke lyst til å ha forrett. Istedet tenkte jeg å lage noe "fingermat" som kan serveres til velkomstdrinken. Tenkte på sånn mat med coctailpinner i, som man spiser i en jafs. Men det er vanskelig å finne tips til hva som kan settes sammen - ber derfor om hjelp fra dere i forumet. Ser for meg å kunne bruke ost, (speke)skinke, reker, laks???
hilli Skrevet 12. oktober 2004 #2 Skrevet 12. oktober 2004 Du kan jo lage mini-quicher, canapeer med f-eks. melon og spekeskinke, gravlaks med sennepssaus, forskjellige oster med frukt eller grønnsaker, kaviar(ikke på tube!) med rømme og rødløk. Du kan også lage tapenade og auberginepostei som du smører på toast. Små terter av butteredeig fylt med en kremet soppstuing av høstens delikatesser. Osv osv...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå