Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha selskap for 12 personer lørdag. Hovedrett er i boks, men jeg har av praktiske grunner ikke lyst til å ha forrett. Istedet tenkte jeg å lage noe "fingermat" som kan serveres til velkomstdrinken. Tenkte på sånn mat med coctailpinner i, som man spiser i en jafs.

Men det er vanskelig å finne tips til hva som kan settes sammen - ber derfor om hjelp fra dere i forumet.

Ser for meg å kunne bruke ost, (speke)skinke, reker, laks???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan jo lage mini-quicher, canapeer med f-eks. melon og spekeskinke, gravlaks med sennepssaus, forskjellige oster med frukt eller grønnsaker, kaviar(ikke på tube!) med rømme og rødløk. Du kan også lage tapenade og auberginepostei som du smører på toast. Små terter av butteredeig fylt med en kremet soppstuing av høstens delikatesser. Osv osv...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...