Gå til innhold

fudge ble stiv som glasur og smakte smørkrem..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva har jeg gjort galt?

Løste først opp sukker i fløte, tilsatte så smøret..

varmet opp til 115 grader

avkjølte til 110

helte over i en ildfast form med papir

rørte i den til den ble matt og stivnet

kan jeg ha rørt for lenge?
for lite/mye sukker?
burde jeg hatt med vaniljesukker?
eller var det fordi jeg ikke hadde den ene TS med sirup?

Anonymkode: bce74...a43

Videoannonse
Annonse
Skrevet

når jeg mener stiv så mener jeg sånn gameldags sjokoladekake stiv :P kunne brekke den liksom, men den var ikke som hard karamell om dere skjønner... litt mer som en lett sjokolade liksom..

Anonymkode: bce74...a43

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...