AnonymBruker Skrevet 22. januar 2016 #1 Skrevet 22. januar 2016 Hva har jeg gjort galt? Løste først opp sukker i fløte, tilsatte så smøret.. varmet opp til 115 grader avkjølte til 110 helte over i en ildfast form med papir rørte i den til den ble matt og stivnet kan jeg ha rørt for lenge? for lite/mye sukker? burde jeg hatt med vaniljesukker? eller var det fordi jeg ikke hadde den ene TS med sirup? Anonymkode: bce74...a43
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2016 #2 Skrevet 22. januar 2016 når jeg mener stiv så mener jeg sånn gameldags sjokoladekake stiv kunne brekke den liksom, men den var ikke som hard karamell om dere skjønner... litt mer som en lett sjokolade liksom.. Anonymkode: bce74...a43
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå