NIKI Skrevet 11. oktober 2004 #1 Skrevet 11. oktober 2004 Hei! Lurer på hva dere har i når dere lager lapskaus! Jeg skal lage i morgen. Tenkte å bruke poteter, gulrøtter, løk og rester fra stek i brun saus med sky fra steken. Noen som har tips til andre ting å ha i?
Gjest Genevieve Skrevet 11. oktober 2004 #3 Skrevet 11. oktober 2004 Jeg synes både suppekvast og persillerot hører med i lapskaus i tillegg til løk, gulrøtter ol. Poteter er jo en innlysende ingrediens
Arkana Skrevet 11. oktober 2004 #4 Skrevet 11. oktober 2004 Sellerirot og purre er i allefall faste ingredienser i lapskaus hos oss.
-Fisken- Skrevet 11. oktober 2004 #5 Skrevet 11. oktober 2004 JEg kanke noe for det, men jeg synes faktisk at bokselapskaus er veldig godt :oops:
*SOL* Skrevet 11. oktober 2004 #6 Skrevet 11. oktober 2004 Brun lapskaus er det beste jeg får...er enig i innslaga til de andre men pleier alltid å tilsette littegranne surkålsø i lapskausen, det høyner smaken mange hakk...bare prøv....Foresten pølse bruker jeg bare i lys lapskaus selv.
Hilde Skrevet 11. oktober 2004 #7 Skrevet 11. oktober 2004 Jeg bruker poteter, oksekjøtt, gulrøtter, kålrot, purre, og maaasse selleri. Blir ikke lapskaus uten selleri. Pleier å koke kraft på det grønne på sellerien, gulrøtter og benet som er i kjøttstykket.
NIKI Skrevet 12. oktober 2004 Forfatter #8 Skrevet 12. oktober 2004 Tusen takk for tips jenter Kom hjem sent i dag, så det ble ikke i dag, men får bli i morgen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå