Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Lurer på hva dere har i når dere lager lapskaus! Jeg skal lage i morgen. Tenkte å bruke poteter, gulrøtter, løk og rester fra stek i brun saus med sky fra steken. Noen som har tips til andre ting å ha i?

Videoannonse
Annonse
Gjest Genevieve
Skrevet

Jeg synes både suppekvast og persillerot hører med i lapskaus i tillegg til løk, gulrøtter ol. Poteter er jo en innlysende ingrediens :)

Skrevet

Sellerirot og purre er i allefall faste ingredienser i lapskaus hos oss.

Skrevet

JEg kanke noe for det, men jeg synes faktisk at bokselapskaus er veldig godt :oops:

Skrevet

Brun lapskaus er det beste jeg får...er enig i innslaga til de andre men pleier alltid å tilsette littegranne surkålsø i lapskausen, det høyner smaken mange hakk...bare prøv....Foresten pølse bruker jeg bare i lys lapskaus selv.

Skrevet

Jeg bruker poteter, oksekjøtt, gulrøtter, kålrot, purre, og maaasse selleri. Blir ikke lapskaus uten selleri. Pleier å koke kraft på det grønne på sellerien, gulrøtter og benet som er i kjøttstykket.

Skrevet

Tusen takk for tips jenter :)

Kom hjem sent i dag, så det ble ikke i dag, men får bli i morgen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...