Gå til innhold

Oppskrift på vaniljekrem?


Honesty

Anbefalte innlegg

Jeg har funnet ut at jeg skal prøve å lage pai med vaniljekrem og blåbær, og trenger derfor oppskrift på en egnet vaniljekrem som jeg kan ha i paiskallet etter steking. Dvs. jeg har tenkt å gjøre som normalt; forsteke paiskallet, deretter fylle og ettersteke.

Er det noen kloke sjeler som har en oppskrift til meg? (Ferdiglaget eller halvfabrikata er ikke et alternativ).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ikke prøvd selv i praksis, men hva med å bruke denne med blåbær i stedet for rabarbra? Hvis det var så at du allerede har en oppskrift på bunn kan du jo evt. bare bruke oppskriften på fyllet og ellers samme fremgangsmåte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk! Den var jo perfekt, og midt i blinken i forhold til hva jeg hadde tenkt. Dessuten er den jo grei å ha til rabarbrasesongen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...