Honey Skrevet 2. juli 2008 #1 Skrevet 2. juli 2008 Har ca 40 gjester på lista foreløpig og regner med at i alle fall 30 av disse vil drikke alkohol. Vi skal ha velkomstdrink (mousserende vin), vin til forrett/hovedrett og kaffe avec + 2 bonger til hver. Skal ha selskap på en lokal restaurant med middels priser. Vi betaler mellom 350-400 kr for en tre-retters meny. Vil 10 000 kr holde i drikkebudsjett?
Blid Skrevet 2. juli 2008 #2 Skrevet 2. juli 2008 Hei. Er vanskelig å si, i og med at det ikke er pol-priser. Vi skal ikke ha sprit, men velkomstdrink (rosèvin), vin til alle 3 rettene under middagen. Så regner vi sånn røft at etter det går det kanskje med en 1/2 flaske vin pr gjest... Aner ikke om det er riktig altså. Vi har øl også. Vi har iallefall ca 50 drikkende gjester, og uten at jeg har regnet med Baileys og Dooleys, går jeg ut fra at vi ender på ca 9000,- Da er det med Brandy og Cocnac også. Så hvis du har 30 gjester burde 10000,- holde, men så spørs det jo hva slags priser restauranten har da...
Gir Skrevet 2. juli 2008 #3 Skrevet 2. juli 2008 Vi skal mest sannsynlig servere velkomsdrink (2 glass fordi det samtidig serveres kanapeer/forrett. Dette koster 65 kr glasset), ca 1/2 flsk vin til hver under middagen (1 rett i 2 omganger, 200kr) og 1 avec til kaffen (80kr). Vi beregner derfor 400kr pr hode til alkohol for å være helt sikre, men mest sannsynlig kommer vi til å ende opp på ca 300kr pr person, da det er noen som ikke drikker. Til 30 mennesker på restaurant bør derfor 10.000kr holde, men dere bør kanskje spare opp en liten buffer for å være helt sikker?
Gjest Gjest_Moo_* Skrevet 3. juli 2008 #4 Skrevet 3. juli 2008 Hør med restauranten da vel! Vi var 35 alkoholdrikkende gjester og brukte 3500-4000 på drikkevarene, men vi hadde selskapslokale hvor vi sto for alkoholen selv.
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 3. juli 2008 #5 Skrevet 3. juli 2008 Hør med restauranten da vel! Vi var 35 alkoholdrikkende gjester og brukte 3500-4000 på drikkevarene, men vi hadde selskapslokale hvor vi sto for alkoholen selv. Hei hva hadde dere og drikke og hvor mange av hver sort kjøpte dere da? Hadde dere noe til overs etter festen? Vi sakl ha ca 35 gjester
Gjest Gjest_Moo_* Skrevet 3. juli 2008 #6 Skrevet 3. juli 2008 Vi kjøpte inn: 8 flasker champagne 6 flasker vin til forret 24 flasker vin til middag/dessert 2 flasker hvitvin for de som ikke ville ha rød 1 flaske alkoholfri rød 2 flasker god cognac 1 flaske baileys 1 flaske tia maria 1 halvflaske whiskey Av dette, satt vi igjen med: 2 flasker champagne 10 flasker rødvin fra hovedrett 2 flasker hvitvin 1 flaske alkoholfri 1 flaske cognac halvfulle flasker av resten
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå